Ο Βασίλης Ντάκουρης κατά τη διάρκεια που είχε με την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑ αλλά και τους διαιτητές, κριτές... ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να αποκαλούνται τα πρωταθλήματα "ανεξάρτητα"!!!
"Διότι, δεν είναι ανεξάρτητα από την ΕΟΚ", τόνισε ο ειδικός γραμματέας και εξήγησε ότι πρέπει να αγκαλιαστούν από την ομοσπονδία.
Ο Ντάκουρης φέρεται, πάντως, να διέρρευσε σε συνεργάτες του ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε τα ανεξάρτητα να ενταχθούν στην ΕΟΚ. Που σημαίνει ότι οι παίκτες θα μπουν στο μητρώο της ΕΟΚ, οι ομάδες θα πληρώνουν παράβολο για μεταγραφές κ.α.

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.