Ο Νίκος Πιτσίλκας εμφανίστηκε στην κλήρωση των διαιτητών της Basket League... με τον Χρήστο Χριστοδούλου σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA να αποχωρεί από τη διαδικασία και τα πάντα να είναι στην παρούσα φάση στον «αέρα»!
Δεν λέει να ηρεμήσει η κατάσταση στη διαιτησία, με την παρουσία του Νίκου Πιτσίλκα στην κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος να φέρνει ένταση στο νέο επικεφαλής της ΚΕΔ, Χρήστο Χριστοδούλου, που δεν γνώριζε για την επικείμενη συμμετοχή του πρώην πλέον «αφεντικού» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω Zoom, με το Νίκο Πιτσίλκα να κάνει την εμφάνισή του λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (6/10), με τον Χρήστο Χριστοδούλου να ζητάει τον λόγο της παρουσίας του πρώην επικεφαλής της ΚΕΔ στην κλήρωση.
Ο Νίκος Πίτσιλκας απάντησε πως παρευρίσκεται ως συνεργάτης του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, όντας υπεύθυνος για να παρακολουθήσει την κλήρωση και την ομαλότητά της, κάτι για το οποίο δεν ήταν ενήμερος ο Χρήστος Χριστοδούλου
Η ένταση ανέβηκε και ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ αποχώρησε από τη διαδικασία, με τα πάντα στην παρούσα φάση να είναι στον «αέρα»!
Πηγή: SDNA

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.