Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Φασούλας βλέπει τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ ως απλός θεατής...

 


Αλήθεια τώρα, ο Φασούλας είναι απέναντι από τον Βαγγέλη Λιολιό;

Ένα χρόνο μετά την εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία της ΕΟΚ και ο υποψήφιος πρόεδρος, αυτός  που ήρθε δεύτερος σε ψήφους στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης , δεν βλέπει τα τεκταινόμενα σε αυτήν ούτε σαν θεατής;

Το καλοκαίρι υπήρξαν  διαμαρτυρίες για τις ηλεκτρονικές μεταγραφές των αθλητών, αργότερα , είχαμε διαμαρτυρίες για τα παράβολα που έπρεπε να καταβάλουν οι ομάδες στις Ενώσεις, τώρα έχουμε το θέμα των κριτών στην ΕΣΚΑΒΔΕ με τον συνεργάτη του Κώστα Νικάκη να κάνει την μια παρατυπία μετά την άλλη και ο Παναγιώτης Φασούλας  να συνεχίζει να απουσιάζει από όλα επιδυκτικά!

Αν Παναγιώτη μου έχεις συνθηκολόγηση  με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, δεν είναι κακό να βγεις και να το πεις. 

Αντίθετα θα ενώσετε τις δυνάμεις σας για το καλό του μπάσκετ.

Αν όμως, εξακολουθείς να δηλώνεις αντίθετος με  τις  πράξεις και τις ενέργειες που κάνει ο Βαγγέλης Λιόλιος, θα πρέπει  με κάποιο τρόπο να το δείξεις.

Οι κακές γλώσσες λένε, ότι θα  βοηθάς όποιον σε βοήθησε προεκλογικά. Εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε.

Έχουμε όμως έντονο προβληματισμό, για την παθητική –αδιάφορη στάση σου.

Όλα δείχνουν, ότι έχεις ξεμακρύνει από το χώρο του μπάσκετ και δεν σε ενδιαφέρει ούτε η πορεία του, αλλά ούτε και η συμπεριφορά των μέχρι πρότινος συνεργατών σου. Θα τολμούσαμε να πούμε ,ότι με την στάση σου, τους ενθαρρύνεις κιόλας !

Επειδή όμως , δεν είναι λίγοι αυτοί που σε πίστεψαν και σε στήριξαν στο δρόμο για την προεδρία της ΕΟΚ, πρέπει να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και να πάρεις θέση για να ξέρουν όλοι αν υπάρχεις ή όχι στο μπασκετικό γίγνεσθαι. 

Η δικαιολογία, …..όποιος θέλει βοήθεια να μου τη ζητήσει και όταν την ζητάνε … αυτοί δεν με στήριξαν……. καταλαβαίνεις ότι δεν αντέχει σε καμία λογική επεξήγηση. 

Σε κάθε περίπτωση , μεγάλο παιδί είσαι και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και τι όχι, δείξε μας απλά τις προθέσεις σου, μη μας αφήσεις να τις μαντέψουμε ή να τις καταλάβουμε ερμηνεύοντας αυθαίρετα  τις πράξεις σου.

Εμείς δεν ξεχνάμε τα προεκλογικά σου λόγια, τη  μπασκετική σου φιλοσοφία, αυτή  που μας ανέπτυξες πολλές-πολλές φορές , το κάλεσμα συμπόρευσης του Νίκου Γκάλη για την επίτευξη των στόχων σου !

Εσύ αλήθεια, τι από όλα αυτά θυμάσαι;

Ο Ρομαντικός παράγοντας


Ο Φασούλας βλέπει τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ ως απλός θεατής... Reviewed by THE REFEREES on 2:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.