Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η διαμαρτυρία ομάδας θα γίνει τιμωρία για τους διαιτητές; (δείτε το video..._

 


Η διαμαρτυρία ομάδας θα γίνει τιμωρία για τους διαιτητές; 

Από τον Παναθλητικό πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όσα βιώσαμε στο πρόσφατο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μας για την Α1 Γυναικών με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας, είναι τραγικά, αδιανόητα, αηδιαστικά, προκλητικά, προσβλητικά και δε θα πούμε κάτι άλλο για ευνόητους λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας, πιάνοντας μια εξαιρετική απόδοση, δυσκόλεψε αφάνταστα το έργο των διαιτητών και αυτό θα το καταλάβετε στη συνέχεια από το εκτενές video που ακολουθεί

Και οι 3 διαιτητές, Αναστόπουλος, Μαριγλή, Μπακετέα, αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι κακοί διαιτητές, τότε σίγουρα δεν ήταν οι «κατάλληλοι» για τέτοιο παιχνίδι. Και οι 3 όμως; Για ποιο λόγο;

Αναστόπουλος – Μπακετέα. Ο 1ος αφού μας διαφήμισε ότι «είμαστε πολύ λίγοι για να τον αγγίξουμε μετά από 25 χρόνια παρουσίας του», συνέχισε να ειρωνεύεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάνοντας τιτάνιες προσπάθειες να μας αποβάλλει ενημερώνοντας μας μάλιστα από το 1ο λεπτό του αγώνα όπου διέκοψε το παιχνίδι χωρίς καμία αιτία.

Η 2η αφού μας είπε ότι «το πανηγυράκι σας, θα έχει κακό τέλος», είχε στην κερκίδα «ασφάλεια» να μας προειδοποιεί για παν ενδεχόμενο (αλλά το video με την «ασφάλεια» θα διατηρηθεί για λόγους ασφαλείας). Επίσης μας προϊδέασαν ότι στο μέλλον θα βρούμε κι άλλους διαιτητές απ τον ίδιο σύνδεσμο!!!

 Όσο για την κα Μαριγλή (για 2η συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στη Βούλα, με δύο συνεχόμενες ανατροπές του γηπεδούχου) καλό θα είναι να είναι μη δίνει επιπλέον δικαιώματα  και να είναι λίγο παραπάνω προσεκτική όσον αφορά το με ποιους προσέρχεται ή φεύγει απ το γήπεδο διότι εντός γηπέδου, κατόρθωσε να σφυρίξει μόνο 4 φορές για φάση υπέρ του Παναθλητικού!

Πριν δείτε το video, το οποίο ζήτησε άμεσα κι έχει δει και η ΚΕΔ αλλά και είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα, θα σας αναφέρουμε κάποιες άγνωστες ή γνωστές λεπτομέρειες:


1. Ο αντίπαλος παρότι πίεζε και έχανε για πάνω από 37’, σκόραρε το 45% των πόντων του με ελεύθερες βολές (σούταρε 40 βολές)

2. Συνολικά έγιναν 38 λάθος σφυρίγματα εις βάρος του Παναθλητικού και όλα μέχρι να περάσει μπροστά ο Πρωτέας Βούλας. Τα 14 από αυτά έδωσαν 28 βολές στον αντίπαλο από ανύπαρκτα φάουλ. Και για να μη πει κάποιος ότι λάθος σφυρίγματα υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι, μπορείτε να δείτε όλο το ματς και θα καταλάβετε αν υπήρξαν έστω 1-2 υπέρ του Παναθλητικού.

Συνοπτικά:

• χρεώθηκαν 14 φάουλ εις βάρος μας που οδήγησαν σε βολές, που δεν έγιναν ποτέ ενώ δε χρεώθηκαν στον αντίπαλο 12 πεντακάθαρα φάουλ που τα 8 από αυτά θα μας έδιναν το δικαίωμα να σουτάρουμε 16 βολές.

• στο 1ο ημίχρονο που η διαφορά ήταν μόνιμα πάνω από 10 πόντους, οι μισοί πόντοι του Πρωτέα (18 πόντοι) επιτεύχθηκαν από ελεύθερες βολές (20 βολές) που μόνο οι 6 από αυτές δικαιολογούσαν το σφύριγμα

• δόθηκαν 6 φορές ανάποδες κατοχές, όλες εις βάρος του Παναθλητικού

• δόθηκαν 3 φορές βήματα που δεν έγιναν ποτέ ενώ δε χρεώθηκαν 4 φορές πεντακάθαρα βήματα εις βάρος του Πρωτέα

• Η αθλήτρια μας (Taya Robinson), 1η σκόρερ του πρωταθλήματος σούταρε μόλις 2 βολές παρότι δεχόταν ασφυκτική πίεση επί 40 λεπτών ενώ η αντίστοιχη αρχισκόρερ της Βούλας σούταρε 15 βολές εκ των οποίων θα έπρεπε να σουτάρει μόλις 4

• Χρεώθηκαν 4 τεχνικές ποινές εις βάρος του Παναθλητικού, όλες ενώ η ομάδα μας κέρδιζε πάνω από 10 πόντους και οι 2 εξ αυτών, δόθηκαν χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία από τον υπέρτατο άρχοντα του αγώνα, κο Αναστόπουλο ο οποίος είχε για παρτενέρ του (μόνιμα υπό τις οδηγίες του) την κα Μπακετέα ενώ κι η 2η διαιτητής κα Μαριγλή είχε τη δική της αυτόνομη κυριαρχική (μονόπλευρα) παρουσία

• Μάλιστα ήταν τέτοιο το άγχος του 1ου διαιτητή Αναστόπουλου, μη χαθεί κάποια βολή όπου, όταν η αντίπαλη ομάδα έπρεπε να σουτάρει 3 βολές (από 3η τεχνική ποινή και ντισκαλιφιέ) και μετά την 1η εύστοχη βολή της Γκίλντι , πήγε να σουτάρει τις άλλες 2 μία άλλη αθλήτρια, μπήκε μπροστά της, διέκοψε τη διαδικασία και «ενημέρωσε» την αντίπαλη ομάδα ότι «θα μπορούσε να σουτάρει τις βολές η πιο εύστοχη αθλήτρια της ομάδας». Απίστευτα πράγματα και δείτε μεμονωμένα και αυτή τη φάση!!!!

Μετά το τέλος του αγώνα, πολλοί ουδέτεροι μας μίλησαν για αλλοίωση αποτελέσματος, κάποιοι «σχετικοί» μας είπαν ότι θα έπρεπε να το περιμένουμε, κάποιοι άλλοι το είπαν διασυρμό του αθλήματος, κάποιοι άλλοι για ντροπή, κάποια παιδιά έκλαιγαν ψάχνοντας απάντηση, κάποιοι ζητούσαν να αποχωρήσει η ομάδα από αυτό το φιάσκο.

Εμείς προσπαθήσαμε απλά να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, υποσχόμενοι στις αθλήτριες μας (5 εξ αυτών ανήλικες και μέλη των Εθνικών Ομάδων) ότι θα κάνουμε τα πάντα για να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να τιμωρηθούν οι λανθασμένοι πρωταγωνιστές του αγώνα.


Κλείνοντας, ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία τους και σε περίπτωση οισμού σε αγώνα του Παναθλητικού των συγκεκριμένων διαιτητών, δε θα συμμετέχουμε στο «πανηγύρι τους». Αν πάλι πρέπει να φοβόμαστε για εκδικητικές συμπεριφορές – όπως ενημερωθήκαμε – από άλλους διαιτητές της περιοχής, τους ενημερώνουμε ότι δε μας αγγίζουν οι «προειδοποιήσεις» τους! Μέχρι τότε, ελπίζουμε ότι 200 και πλέον κορίτσια που συμμετέχουν στις ακαδημίες μας, κάποια στιγμή που θα μεγαλώσουν, αν συνεχίσουν να βρίσκουν κίνητρο να ασχολούνται με το γυναικείο μπάσκετ, θα είναι πιο τυχερά και θα αποφύγουν τέτοιες – τυχαίες ή μη – εμπειρίες!


Τα σχόλια δικά σας ...»




Η διαμαρτυρία ομάδας θα γίνει τιμωρία για τους διαιτητές; (δείτε το video..._ Reviewed by THE REFEREES on 8:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.