Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο: 2 διαιτητές της Α1 είδαν και αποείδαν και σταματούν να σφυρίζουν!!! (τι συνέβη...)

 


Αποχωρήσεις έχουμε από τον πίνακα της διαιτησίας με τους...Βαγγέλη Δαρλαμήτσο και τον Δημάδη να ολοκληρώνουν πρόωρα τη θητεια τους. 

Ο Πατρινός ρεφ είναι 45 χρόνων και έχει αξιολογηθεί στην Α1. Έβγαλε τη σχολή το 2000, ανέβηκε τρία χρόνια αργότερα στην Γ' εθνική και αξιολογήθηκε στην Α1 πριν από 10 χρόνια. 


Οριζόνταν σε αγώνες έως ότου είχε δημιουργηθεί το θέμα στο ματς Παναθηναϊκός - Χανιά. Τότε οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει και εκτός του Δαρλαμήτσου σφύριζαν και οι Σοφιανόπουλος και Κανελλόπουλος. Όλοι μαζί είχαν τότε σχέση με την εταιρία Coffee Island στην Πάτρα.  

Ο μεν Δαρλαμήτσος είχε μετοχική σύνθεση σε καταστήματα της Πάτρας και οι δε δεύτεροι δούλευαν στην εταιρία. Να σημειώσουμε ότι ο Κανελλόπουλος παραιτήθηκε από την Coffee Island από τότε που δημιουργήθηκε θέμα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 

Για να συνεχίσουμε, όμως με τις αποχωρήσεις να θυμηθούμε ότι ο Δαρλαμήτσος μαζί και οι 2 Πατρινοί είχαν βρεθεί στο κέντρο του κυκλώνα, με τον Γιαννακόπουλο να γράφει στο ίνσταγκραμ ότι "βλέποντας το αρχ… να σε κλέβει μέσα στο σπίτι σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ενισχύσεις την ομάδα όσο χρειάζεται, ώστε να κερδίζει και τους διαιτητές…»

Από τότε ο Δαρλαμήτσος απουσίαζε από τους ορισμούς και ξαναμπήκε ενεργά με την ανάληψη του Βαγγέλη Λιόλιου των νέων καθηκόντων στην ΕΟΚ. Η ΚΕΔ υπό την προεδρία του Πιτσίλκα τον όριζε στην Α1 αλλά φέτος τα πράγματα άλλαξαν... 


Ο Σερραίος Δήμος Δημάδης είναι μόλις 42 χρόνων και αποφοίτησε από την σχολή το 1998. Εννιά χρόνια μετά ανέβηκε στην Γ' ενώ είναι ρεφ της Α1 από το 2017. 


Απίστευτο: 2 διαιτητές της Α1 είδαν και αποείδαν και σταματούν να σφυρίζουν!!! (τι συνέβη...) Reviewed by THE REFEREES on 1:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.