Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βγάλαμε ...λαβράκι: Η παρουσία - έκπληξη στο σύνδεσμο κριτών Πειραιά!!! (φωτογραφίες - ντοκουμέντο...)

 


Μια ευχάριστη έκπληξη είδαμε με τα μάτάκια μας στην εκδήλωση του συνδέσμου... των κριτών του Πειραιά, που έκοψε την πίτα του στην αίθουσα συνεδριακών εκδηλώσεων του ΟΛΠ.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία της Τάνιας Μερίκα και του Τάσου Αναστασόπουλου, τους οποίους και  χαιιρέτισαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην πίτα. 



Η Τάνια Μερίκα αναφέρθηκε στον πρόεδρο των κριτών του Πειραιά, Βασίλη Καραγκιουλέ και στην μεταξύ τους άριστη συνεργασία. Η οποία άλλωστε όπως είπε, είναι και ο λόγος της παρουσία της στην εκδήλωση για πρώτη φορά στα 22 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου των κριτών του Πειραιά. 



Στην παρουσία της Τάνιας Μερίκα αναφέρθηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Κίμων Γκιουλιστάνης, όσο και η πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών του Πειραιά, Χρύσα Γαρίνη αλλά και η πρώην πρόεδρος, Γεωργία Νικολοπούλου. 



Στο ίδιο μήκος κύματος και όλοι οι ομιλητές!

Όλα δείχνουν ότι η Μερίκα έκανε την υπέρβαση αποδεχόμενη την πρόσκληση, δίνοντας στον Καραγκιουλέ το καλύτερο βήμα για να συνεχιστεί μια γόνιμη συνεργασία!



Χαιρετίζουμε και εμείς αυτή την κίνηση των δυο προέδρων, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να δώσει!



Βγάλαμε ...λαβράκι: Η παρουσία - έκπληξη στο σύνδεσμο κριτών Πειραιά!!! (φωτογραφίες - ντοκουμέντο...) Reviewed by THE REFEREES on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.