Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οδεύομεν προς εκλογάς στον ΕΣΑΚΕ: Οι υποψήφιοι, οι "ζυμώσεις" και η πρόταση!!!

 


Έντεκα ημέρες απομένουν για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ και τα οι ζυμώσεις είναι έντονες...

Πρώτος κατέθεσε ο Γαλατσόπουλος, όπως άλλωστε είχαν αποκαλύψει οι Γκρίζοι Λύκοι και αμέσως μετά ο Γιώργος Πανταζόπουλος!!!

Για να είμαστε ρεαλιστές η υποψηφιότητα του προέδρου του Περιστερίου χωλαίνει, αφού δεν έχει την παραμικρή πείρα από επιχειρείν, ουδεμία διασύνδεση και κυρίως του χρόνου, ίσως και να μην παραμείνει στην ΚΑΕ...

Τη στιγμή αυτή ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος προηγείται σε ψήφους και αναγνωρισμότητα, αφού κατάφερε να κάνει 2-3 πραγματάκια στον δύσκαμπτο ΕΣΑΚΕ. Ο Ολυμπιακός και οι συν αυτώ τον στηρίζουν σε πρώτη φάση, ενώ ο Παναθηναϊκός και 2 ακόμα ομάδες επιμένουν για Πανταζόπουλο. 

Τα ερωτήματα είναι πολλά για την υποστήριξη των ομάδων και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι υπάρχει και η ψήφος της ΕΟΚ... Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Προμηθέας, πιθανότατα, τάσσονται υπέρ Γαλατσόπουλου και μάλλον και ο Άρης. 

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πάτρα και ίσως, Καρδίτσα αναμένεται να στηρίξουν τον Πανταζόπουλο. Και πλέον, έρχονται τα ερωτήματα για το τι θα κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. 

Ο Λεπενιώτης του Ολυμπιακού πάντως, θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει η δομή του ΕΣΑΚΕ και όπως φαίνεται συμφωνεί και ο Γαλατσόπουλος. Ο οποίος προφανώς θα επιφορτιστεί να "τρέξει" τη νέα δομή. Ο παράγοντας του ερυθρόλευκου ΚΑΕ θέλει την πρόσληψη:

  • CEO...
  • Εμπορικού διευθυντή μια και ο Μουλίνος φαίνεται να αποχωρεί...
  • Αγωνιστικού διευθυντή αφού το κενό του αείμνηστου Γιώργου Κονδύλη δεν έχει καλυφθεί...

Οδεύομεν προς εκλογάς στον ΕΣΑΚΕ: Οι υποψήφιοι, οι "ζυμώσεις" και η πρόταση!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:55 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.