Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ήμουν νιος και γέρασα και την Τσαρούχα δεν ξεπέρασα!!! (μαγνητόφωνο... έχει βάλει ο Αρβανίτης...)

 


Τα ίδια και τα ίδια μας λέει... για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, σε ραδιοφωνική εκπομπή!!!

Για πρώτη φορά τον ακούσαμε επί εποχής Βασιλακόπουλου όταν ο Άρης έχασε από τον Κολοσσό. Τότε που για να σταματήσουν οι φωνές στην Θεσσαλονίκη ανατράπηκε η τότε ΚΕΔ και επέστρεψαν οι Συμεωνίδης, Ζαβλανός. 

Μόνο που αυτά μια φορά γίνονται... Δείτε τι είπε ο Αρβανίτης για την Τσαρούχα!!! 


Μιλάμε για ένα γήπεδο που έχει φέτος έξι sold out όλη τη χρονιά, ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά και ακαδημίες. Φρόντισε η κ. Τσαρούχα να το αδειάσει, όπως είχε προσπαθήσει να το κάνει στο παιχνίδι με το Λαύριο. Ο ισχυρισμός της, όπως γράφει στο φύλλο αγώνα, δεν ισχύει. Ήμουν μπροστά, στο παρκέ, δεν έχει γίνει σε καμία περίπτωση αυτό που ισχυρίζεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε. Θεωρώ πως έκανε λάθος διαχείριση της κατάστασης και στο τέλος θα δικαιωθεί ο Άρης και θα ξαναγίνει το παιχνίδι. Αυτό διεκδικούμε!


Δε νομίζω ότι υπάρχει προκατάληψη. Δεν ξέρω για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις γεμάτου γηπέδου και διαμαρτυρίας του κόσμου. Νομίζω πως έχει κάνει λάθος. Η κοινωνία όλη είναι εν βρασμώ, στα κάγκελα. Κι ενώ το γήπεδο ήταν εκκλησία, διακινδύνευσε να αδειάσει το γήπεδο ενώ τελείωνε κι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στο ποδόσφαιρο και να βρεθούν 5.000 φίλοι του Άρη και 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ ταυτόχρονα στους ίδιους δρόμους. Καταλαβαίνετε τι μπορούσε να συμβεί. Ενώ η Αστυνομία επέμενε πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό, η κ. Τσαρούχα επέμενε για την εκκένωση του γηπέδου. Τέλος πάντων αυτό έγινε κι όπως γνωρίζετε έγιναν κάποιες φασαρίες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς δίχως παραπάνω προβλήματα. Ήταν 100% λάθος απόφαση και θα αποδειχθεί αυτό στην ένσταση που έχουμε κάνει.


Το φύλλο αγώνα γράφει για αντικείμενα κι εν συνεχεία σε παρένθεση αναφέρεται σε αναπτήρα. Όντως έπεσε ένας αναπτήρας και μία καραμέλα. Το αναφέρει σε επόμενη παράγραφο κιόλας. Το φτύσιμο στο πρόσωπο δεν έχει γίνει διότι δεν είναι δυνατό από την κερκίδα, άνθρωπος σε κίνηση, που ήταν περίπου στο τρίποντο της δικής μας ρακέτας, με πλάτη στην κερκίδα, δεκαπέντε μέτρα μακριά και με τέσσερα μέτρα ύψος να γίνει σκοποβολή του σάλιου ενός φιλάθλου και να πάει στο πρόσωπο της κ. Τσαρούχα. Ήμουν μπροστά σας είπα, στο παρκέ, δεν υπάρχει αυτό. Έχω δει κι από την κάμερά σας, δεν φαίνεται τίποτα από αυτό. Άρα δεν ισχύουν αυτά που γράφει.

Ήμουν νιος και γέρασα και την Τσαρούχα δεν ξεπέρασα!!! (μαγνητόφωνο... έχει βάλει ο Αρβανίτης...) Reviewed by THE REFEREES on 2:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.