Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι επισημάνσεις των Κάρδαρη, Ζάχαρη για το θέμα του Κοσόβου!!! (γιατί γύρισαν άπραγοι στην Ελλάδα και τι είπαν στον Κουκουλεκίδη...)

 


Οι Τάσος Κάρδαρης και Δημήτρης Ζαχαρής έμπλεξαν σε μια περιπέτεια... που όμοιά της δεν έχει δημιουργηθεί δεκαετίες τώρα!!!

Ήδη, έχει σταλεί φάκελος προς την ΕΟΚ και την ΦΙΜΠΑ αναφορικά με το θέμα που φέρεται να δημιουργήθηκε σε ματς, όπου εν τέλει ο Αθηναίος και ο Βολιώτης δεν σφύριξαν. Λέγεται ότι οι δύο διαιτητές επικοινώνησαν με τον Στέλιο Κουκουλεκίδη, όπως διατείνεται ο ίδιος, αλλά αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

"Ερχόμαστε πίσω λόγω ασθένειας του παιδιού μου", ανέφερε ο Ζαχαρής στον πρόεδρο της ΚΕΔ, ο οποίος όπως ανέφερε στους παράγοντες της ΕΟΚ, δεν ειπώθηκε οτιδήποτε για ενδεχόμενη δωροδοκία. "Τους είπα ότι είναι ΟΚ", συνέχισε: Έπεσα από τα σύννεφα μόλις διάβασα την ανακοίνωση της Πρίστινα".

Παράλληλα, ακούστηκε ότι ο Κάρδαρης έχασε το τηλέφωνό του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Νάκιτς της ΦΙΜΠΑ όσο και ο Στόουκς επικοινώνησαν τάχιστα με παράγοντες της ΚΕΔ για να ενημερωθούν για τα καθέκαστα, εν τούτοις, οι τελευταίοι δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα.   

 

Οι επισημάνσεις των Κάρδαρη, Ζάχαρη για το θέμα του Κοσόβου!!! (γιατί γύρισαν άπραγοι στην Ελλάδα και τι είπαν στον Κουκουλεκίδη...) Reviewed by THE REFEREES on 1:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.