Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Οι Κάρδαρης, Ζαχαρής είχαν μη εξουσιοδοτημένη επαφή και συνάντηση"!!! (η επίσημη εκδοχή...)

 


Ο πρόεδρος της κοσοβάρικης ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Αρμπέν Φετάχου μίλησε... αποκλειστικά στο SDNA για το σκάνδαλο σχετικά με απόπειρα χειραγώγησης αγώνα στον οποίο φέρονται να εμπλέκονται δύο Έλληνες διαιτητές!

  • Η KBF (Ομοσπονδία Μπάσκετ Κοσόβου) ενημερώθηκε την Πέμπτη, 20 Απριλίου, ότι ορισμένοι από τους αξιωματούχους που ορίστηκαν για να διευθύνουν τη σειρά των ημιτελικών είχαν μια μη εξουσιοδοτημένη συνάντηση με τρίτους, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ενημέρωση της KBF. 
  • Μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών μιας τέτοιας μη εξουσιοδοτημένης επαφής και συνάντησης, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καμία απόδειξη για πιθανό κακό σκοπό ή χειραγώγηση, η KBF προχώρησε σε αντικατάσταση των υποψήφιων διαιτητών για το υπόλοιπο της σειράς ημιτελικών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα ενδεχόμενου αντίκτυπου, επιρροής ή χειραγώγησης των αποτελεσμάτων του παιχνιδιού ή τμημάτων τους και με στόχο τη διατήρηση της ακεραιότητας του ανταγωνισμού μας, ο οποίος ήταν και συνεχίζει να μένει ανεπηρέαστος από αρνητικούς εξωτερικούς παράγοντες.
  • Η KBF ενημέρωσε επίσημα τις αρμόδιες αρχές για το συμβάν και ζήτησε να διευκρινιστούν το συντομότερο δυνατό οι συνθήκες αυτής της μη εξουσιοδοτημένης συνάντησης, με στόχο την αποτροπή τέτοιων φαινομένων στο μέλλον.
  • Παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να εγγυηθούμε την ακεραιότητα των αγώνων μας αλλά και να παράσχουμε μελλοντικές πληροφορίες όλων των γνωστών και πιθανών περιπτώσεων αρνητικών σκοπών, χειραγώγησης ή απάτης στις αρμόδιες αρχές, χωρίς εξαίρεση ή περιορισμό, θεωρώντας ότι ανεύθυνες ενέργειες ορισμένων ανεύθυνων ατόμων μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στην εικόνα και τη φήμη του μπάσκετ στη χώρα.
  • Έχω ενημερώσει προσωπικά τους εκπροσώπους τεσσάρων ημιτελικών ομάδων για τους λόγους αλλαγής των διαιτητών και ζήτησα την κατανόησή τους και την υποστήριξή τους για τις ενέργειές μας. Η συμφωνία με τη συμμετοχή διεθνών διαιτητών θα συνεχιστεί εντός της εβδομάδας.


"Οι Κάρδαρης, Ζαχαρής είχαν μη εξουσιοδοτημένη επαφή και συνάντηση"!!! (η επίσημη εκδοχή...) Reviewed by THE REFEREES on 1:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.