Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Περιμένουν 250 κομισάριοι τον Παπαδόπουλο να τους μιλήσει!!! (ψήθηκε η μεγάλη επιστροφή...)

 


Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος εκ Πατρέων επιστρέφει στην ΕΟΚ... Δια της πλαγίας οδού, βεβαίως - βεβαίως, καθώς είναι ο βασικός ομιλητής στους κομισάριους. 

Για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο ξέρουν ότι οι σχέσεις του πρώην ΚΕδάρχη με τον Βαγγέλη Λιόλιο ήταν κάποτε καλές. Τότε, μάλιστα, που ο Προμηθέας ανέβηκε στην Α1, παρ' ότι δεν τα είχε καταφέρει εντός παρκέ. 

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι σχέσεις διαταράχθηκαν και μόλις ο Λιόλιος έγινε πρόεδρος της ΕΟΚ, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ήταν εκτός διαιτητικών πλάνων. Έως ότου ο πρόεδρος της ομοσπονδίας καταλάβει ότι ο Πατρινός είναι δύναμη στην ΦΙΜΠΑ και ότι τον υπολογίζουν οι παράγοντές της σε υπερθετικό βαθμό.

Ορθά - ορθότατα τον επανέφερε και τον όρισε στους ομιλητές στη σχολή των κομισάριων, διότι γνωρίζει πολλά και διάφορα. Κι εκείνος αποδέχθηκε την πρόσκληση, μια και τον "καλεί το καθήκον". 

Σήμερα οι περίπου 250 υποψήφιοι κομισάριοι θα έχουν την χαρά να τον ακούσουν...

ΥΓ1. Μάθαμε ότι ο μισός αριθμός των κομισάριων είναι πρώην διαιτητές και κριτές, το 30% παράγοντες συλλόγων και το 20% διάφοροι άλλοι...

ΥΓ2. Θα έχουμε ενδιαφέροντα θέματα προς γράψιμο από αύριο...   

    

Περιμένουν 250 κομισάριοι τον Παπαδόπουλο να τους μιλήσει!!! (ψήθηκε η μεγάλη επιστροφή...) Reviewed by THE REFEREES on 2:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.