Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έλαμψε η διαιτησία στον 3ο τελικό!!! (η αξιολόγηση και η δικαίωση του Κουκουλεκίδη...)

 


Το χαμόγελο του Κουκουλεκίδη (και ουχί της Τζοκόντα) ήταν έκδηλο... μετά τον 3ο τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!!! 

Και πως να μην χαμογελούσε από τη στιγμή που δικαιώθηκε - μέχρι στιγμής - από τις εμφανίσεις της διαιτησίας. Αποκορύφωμα ο τρίτος τελικός, για τον οποίο έσταζε μέλι!!!

Κι αν για τον Κορομηλά τα πράγματα ήταν πιο απλά, διότι διαχειρίστηκε με επιτυχία το ματς και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και προς τις δύο ομάδες, για τους Θεονά και Καρπάνο τα λόγια ήταν ακόμα καλύτερα. 

Ο Αθηναίος ήταν, όπως πάντα, σοβαρός στα σφυρίγματά του, ενώ και ο Καρπάνος ανέδειξε το "εμείς" εις βάρος του "εγώ". Προσαρμόστηκε και αφομοιώθηκε πλήρως, με συνέπεια να υπάρχει ομοιομορφία στα σφυρίγματα.  

Αλλά ας επιστρέψουμε στον Στέλιο Κουκουλεκίδη, ο οποίος ένιωθε ικανοποίηση για τα όσα είδε και άκουσε. Τα είπε και στα αποδυτήρια, όπως και στο Καλαμάκι όπου βρέθηκε με τους διαιτητές. "Ουδείς αναντικατάστατος...", συνηθίζει να λέει και αποδείχθηκε περίτρανα και στον τρίτο τελικό... Διότι, χωρίς Πιτσίλκα, Κάρδαρη, Ζαχαρή και Τζιοπάνο στους τελικούς αποδείχθηκε ότι η ελληνική διαιτησία έχει παρόν και μέλλον... 
Έλαμψε η διαιτησία στον 3ο τελικό!!! (η αξιολόγηση και η δικαίωση του Κουκουλεκίδη...) Reviewed by THE REFEREES on 2:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.