Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ενότητα και ομόνοια σε ένα δραστήριο σύνδεσμο!!! (η φωτογραφία που μας έκανε αίσθηση...)


Ένα σημείο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι... την πρωτοχρονιάτικη πίτα την έκοψαν δύο πρόεδροι: Ο νυν και πρών!!! 




Ο Γιώργος Χατζημπαλίδης προσκάλεσε τον Ντίνο Ταρενίδη να κόψουν την πίτα του συνδέσμου, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει ενότητα και ομόνοια στο σύνδεσμο διαιτητών Κατερίνης... Φανταστείτε ότι η εκδήλωση διεξάγεται ύστερα από 3 χρόνια, μια και η καραντίνα εμπόδισε τα σχέδια των ρεφς...



Κατά τα άλλα, μια σημαντική εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας φιλοξένησε ο σύνδεσμος των διαιτητών Κατερίνης, παρουσία του Επίτιμου Προέδρου και ενός εκ των Ιδρυτών του κ.Δημήτριο Πόδα, του Προέδρου της Ο.Δ.Κ.Ε. Ελευθεριάδη Παντελή, του Εθνικού Καθηγητή Διαιτησίας και Καθηγητή της FIBA κ.Τανατζή Γεώργιου, του Προέδρου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ κ.Λαζού Ηλία, του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας και φυσικά των μελών του.



Βραβευθηκαν για την προσφορά τους στο σύνδεσμο ο κ.Τσιάτσιος εκπροσωποντας την ACS και ο κ.Ηλίας Κοτσιαρίδης απο την επιχείρηση Battlenet 3D Katerini, ο Πρόεδρος της ΟΔΚΕ για την προσφορά του στην ελληνική διαιτησια, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κ.Λαζός για την συνεργασία της Ενωσης με το Σύνδεσμο καθως και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πιερίας κ. Λαφατζής Κωνσταντίνος για τη χρόνια φιλοξενία και αγαστή συνεργασία μεταξύ των Συνδέσμων. 



Αξιοσημείωτη στιγμή η υποδοχή των νέων Διαιτητών-μελών μας που νωρίτερα την ίδια μέρα ολοκληρωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις τους ενώ κοινοποιήθηκαν ο χαιρετισμός και οι ευχές του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. κ.Ευάγγελου Λιόλιου που δεν κατάφερε να δώσει το παρόν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.




Τυχεροί της βραδιάς οι κ.κ. Χρυσάφης Βασίλειος που κέρδισε μια δωροεπιταγή του καταστήματος Ziogas All Sports και Φουρνιάδης Αναστάσιος που κέρδισε μία δωροεπιταγή από το κατάστημα ACS.



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις ACS, Battlenet 3D Katerini, Ziogas All Sports, ΠόΔΑΣ Restobartisserie που υποστήριξαν τον Σύνδεσμο σε αυτή την εκδήλωση και τις Κατερίνη Sport, Ολύμπιο Βήμα για την κάλυψη.

Πηγή: Σύνδεσμος διαιτητών

Ενότητα και ομόνοια σε ένα δραστήριο σύνδεσμο!!! (η φωτογραφία που μας έκανε αίσθηση...) Reviewed by THE REFEREES on 2:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.