Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η μοίρα του διαιτητή: Απαράδεκτες επιθέσεις εις βάρος της Τσρούχα!!! (δεν πρέπει να τελειώνει σιγά - σιγά;)


Η συμπεριφορά μερίδας οπαδών προς τη Βάσω Τσαρούχα... 
ως επί το πλείστον, αλλά και εις βάρος διαιτητών εθνικών και μη κατηγοριών έρχεται από το μακρινό παρελθόν. Ο Σταύρος Δουβής ήταν ο πρώτος ρεφ που εκκένωσε το γήπεδο, όμως, οι ύβρεις έχουν γίνει συνηθισμένο φαινόμενο.  


Μια γυναίκα - διαιτητής, η Βάσω Τσαρούχα, τρεντάρει και πάλι στο Χ (πρώην Twitter) από την εκκένωση του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας. Μήπως όμως, πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο με δραστικά μέσα; 


Ο Γιάννης Βρούτσης, αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, προχώρησε σε δραστικά μέτρα, όμως, οι ύβρεις συνεχίζονται με αμείωτο βαθμό. Ας θυμηθούμε τι είχε πει η Τσαρούχα σε συνέντευξη που έδωσε:


  • Κάποια πράγματα που διαβάζω δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Δεν είναι ευχάριστο να βρίζουν εσένα και την οικογένειά σου, να σου λένε να πάθεις καρκίνο, να πεθάνεις. Μία που τα ακούω, όμως, μία που τα αφήνω.


  • {…} Τις περισσότερες φορές δεν τους ακούω. Ακούγεται μόνο ένα βουητό. Αλλά ακόμη κι αν κάτι πέσει στην αντίληψή μου, δεν πρόκειται να απαντήσω. Έτσι έχω μεγαλώσει. Είναι θέμα παιδείας. Δεν μπορώ να το αλλάξω εγώ μεμονωμένα, αλλά είναι κάτι που μόνο ως κοινωνία αν προσπαθήσουμε θα αλλάξει.


Η μοίρα του διαιτητή: Απαράδεκτες επιθέσεις εις βάρος της Τσρούχα!!! (δεν πρέπει να τελειώνει σιγά - σιγά;) Reviewed by THE REFEREES on 2:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.