Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού: Ο Φασούλας το "γύρισε" με την ηλεκτρονική ψήφο!!!


Ο Παναγιώτης Φασούλας στις εκλογές του 2021... δεν είχε μιλήσει για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών εκλογών, παρά μόνο για τη νόθευση του εκλογικού σώματος και συγκεκριμένα:

Δώδεκα σωματεία είναι εκπρόθεσμα, ενώ 34 δεν έχουν συμπληρώσει τα χαρτιά τους για δύο χρόνια. Και τρία δεν έχουν καν τμήμα μπάσκετ. 


Για τον ηλεκτρονικό τρόπο των εκλογών είχε μιλήσει για πρώτη φορά ο Κίμων Γκιουλιστάνης, πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, ο οποίος αμέσως μετά τη διαδικασία του 2021 χαρακτήρισε "διάτρητο" το σύστημα. Αλλά και ο Γιάννης Μπουρούσης αφήνει σε κατ' ιδίαν συζητήσεις να εννοηθεί ότι το καλύτερο σύστημα είναι το "δια ζώσης". 


Στην ίδια γραμμή πλέον, βρίσκεται και ο Παναγιώτης Φασούλας καθώς ανέφερε:


Το τελευταίο -χρονικά- διάστημα γινόμαστε δέκτες ερωτήσεων από παράγοντες σωματείων, αν οι ηλεκτρονικές εκλογές είναι αδιάβλητες και αν μπορεί κάποιος να δει τι ψηφίζει ο εντεταλμένος από τον σύλλογο, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Αυτό, μας λένε οι παράγοντες, άφησαν να εννοηθεί κάποιοι που επικοινώνησαν μαζί τους. Ελπίζουμε να είναι… παρανόηση.


Στη χώρα μας το αδιάβλητο των εκλογών, με όποιον τρόπο κι αν γίνουν, είναι κύριο μέλημα της Πολιτείας, της Ομοσπονδίας και όλων των εμπλεκομένων φορέων. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» είναι εδώ για να εγγυηθεί ότι κανείς δεν μπορεί να διεισδύσει και να αποκτήσει γνώση της ψήφου των σωματείων.


Επιμένουμε -να θέλουμε- να πιστεύουμε ότι πρόκειται για παρανόηση και κανείς δεν επιχείρησε τεχνηέντως να φοβίσει, ή να ποδηγετήσει τους παράγοντες. Είμαστε πολλοί και είμαστε πολύ δυνατοί, ώστε να διασφαλίσουμε πως οι εκλογές, με όποιον τρόπο κι αν γίνουν, εμείς επιμένουμε δια ζώσης και προκαλούμε τη διοίκηση της ΕΟΚ να το πράξει, θα είναι αδιάβλητες και θα εκφραστεί ελεύθερη η βούληση των σωματείων.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού: Ο Φασούλας το "γύρισε" με την ηλεκτρονική ψήφο!!! Reviewed by THE REFEREES on 7:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.