Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πολλά συγχαρητήρια προς ...πάσα κατεύθυνση στέλνει δραστήριος σύνδεσμος!!!

 


Τα συγχαρητήρια πήγαν σύννεφο από το σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης... Κρήτης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:


Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, για την άρτια διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ U16 Ανδρών, το οποίο έλαβε χώρα 8-17 Ιουλίου στο Ηράκλειο. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Εθνική μας Ομάδα, η οποία στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα κατέλαβε την 4η θέση. Η συγκεκριμένη διάκριση χάρισε και πάλι στιγμές χαράς σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης, το οποίο δήλωνε καθημερινά το παρών στα Κλειστά Γυμναστήρια διεξαγωγής των αγώνων.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας που εθελοντικά βοήθησανόπου τους ζητήθηκε και συνέβαλαν και εκείνοι από την μεριά τους να έρθει αυτό το αποτέλεσμα στην παραπάνω διοργάνωση. 

Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την εξύψωση της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.


Πολλά συγχαρητήρια προς ...πάσα κατεύθυνση στέλνει δραστήριος σύνδεσμος!!! Reviewed by THE REFEREES on 7:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.