Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ολοκληρώνονται οι "ζυμώσεις" για τις εκλογές της ΟΔΚΕ!!! (ποιοι έχουν λάβει το ΟΚ να κατέβουν...)

 


Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας... των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΟΔΚΕ!!!


Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι της ομοσπονδίας, πλην του Κώστα Μπούσια, θέλουν να κατέβουν στην εκλογική διαδικασία, αλλά το ερώτημα έγκειται στους συνδέσμους. Ας πούμε ο σύνδεσμος Κρήτης, έχοντας ως αιτιολογία την ανανέωση, δεν δίνει το ΟΚ στον έμπειρο Μάρκο Ναλετάκη να κατέβει. 


Αντίθετα, όπως ακούγεται, πολύ κοντά στην κατάθεση υποψηφιότητας είναι ο Γιώργος Ηπιώτης από τις Κυκλάδες και ο Απόστολος Σταματόπουλος από την ...Αργολιδο-Κορινθία. Που αποτελούν νέα, φρέσκα πρόσωπα.


Ο Σταύρος Νικηφορίδης από τα Δωδεκάνησα παραμένει "πιστός στρατιώτης", ενώ στην Πάτρα ακούγονται τρία ονόματα το εξής ένα: Ο Κώστας Δημόπουλος....

Στη Λάρισα παίζουν κορώνα - γράμματα μεταξύ του Νικολούλη και του Μανασή, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο σύνδεσμος της Αθήνας, που μάλλον θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Δηλαδή, το προσεχές Σάββατο το μεσημέρι. 


Αυτά μέχρι στιγμής και επανερχόμαστε...
Ολοκληρώνονται οι "ζυμώσεις" για τις εκλογές της ΟΔΚΕ!!! (ποιοι έχουν λάβει το ΟΚ να κατέβουν...) Reviewed by THE REFEREES on 1:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.