Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πριν "στεγνώσει το μελάνι" επιβεβαιώθηκαν και πάλι οι Γκρίζοι Λύκοι!!! (τι είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στο SDNA...)

 


Οι Γκρίζοι Λύκοι επιβεβιώθηκαν και πάλι...

Πρώτη αποκάλυψη η ανάμιξη του Τάκη Τσαγκρώνη στις εκλογές της ΕΟΚ καθώς γράψαμε επί λέξη Απρόσμενη τροπή: Το πήρε απόφαση και κατεβαίνει για την προεδρία της ΕΟΚ!!! (τρίτος πόλος για τους παράγοντες των συλλόγων...)


Δεύτερη αποκάλυψη η εμπλοκή του Τάκη Μπαλτάκου στις εκλογές της ΕΟΚ, αφού είχαμε γράψει επί λέξη Déjà vu: Ποιος γνωστός - γνωστότατος δικηγόρος ενεργοποιείται στις εκλογές της ΕΟΚ!!! (που παίρνουν "φωτιά"...)


Τρίτη αποκάλυψη η επιστολή του Τάκη Τσαγκρώνη, που δείχνει αποφασισμένος να καταλήξει στη δικαιοσύνη για τον τρόπο εκλογής του προέδρου και των μελών. Εμείς γράψαμε: Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Τσαγκρώνης κατεβαίνει στις εκλογές!!! (η επιστολή και τα "καυτά" ερωτήματα στην ΕΟΚ...)


Ο Τάκης Μπαλτάκος, λοιπόν, έκανε τον απολογισμό της διετούς θητείας του στην ΕΠΟ σε μία συνέντευξη-ποταμό στο SDNA, αλλά μίλησε τόσο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό όσο και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη...   


Με αφορμή και την κατάκτηση της έβδομης Ευρωλίγκας από τους Πράσινους, της πρώτης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι, ο κ.Μπαλτάκος ανέφερε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η επιτυχία του Τριφυλλιού: «Συγκίνηση και ενθουσιασμός για το 7ο Ευρωπαϊκό...», ενώ αναφέρθηκε και στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, εκφράζοντας την πεποίθηση πως: «Έτσι όπως πάει ο Δημήτρης, θα ξεπεράσει τον πατέρα του»!

Μία δήλωση που φυσικά έχει ακόμη πιο βαρύνουσα σημασία, καθώς προέρχεται από έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει την πορεία του στον χώρο του αθλητισμού με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αποτελώντας επί τουλάχιστον μία 20ετία το δεξί χέρι του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειας γενικότερα. 

Από εκεί και πέρα, ανάμεσα στα πολλά ποδοσφαιρικά ζητήματα για τα οποία τοποθετήθηκε ο τέως πρόεδρος τηςς ΕΠΟ, ήταν και στην προσπάθεια που είχε γίνει να τον “ρίξουν” από την προεδρία της Ομοσπονδίας. Τι απαντάει; 

«Όπως είπα και στη Γενική Συνέλευση, το αντιμετώπισα με την κλασική μέθοδο των Ρωμαίων, διαίρει και βασίλευε. Πράγματι έγινε προσπάθεια ανατροπής, αλλά εγώ δεν σκεφτόμουν τόσο πολύ αν θα είμαι στην Εκτελεστική Επιτροπή ή όχι, κάτι το οποίο δεν ήταν και το βασικό μέλημα. Αυτό που σκεφτόμουν όμως, αυτό που μου είχε πει ο κ.Ινφαντίνο όταν τον πρωτοείδα στο Παρίσι την 1η Ιουλίου 2022, που μου είχε πει δεν θέλω να ακούω για πραξικοπήματα, παραιτήσεις και προσωρινές διοικήσεις. Με ρώτησε, “ο προηγούμενος που παραιτήθηκε, ήταν ευρωβουλευτής;” Του λέω “ναι”. “Εσύ ήσουν γραμματέας της κυβέρνησης; Μου λένε ότι ήσουνα γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου. “Ναι του απάντησα”, μου λέει “Ωραία. Τι προέδρους θέλουνε;” Εάν δύο πρόεδροι αυτής της περιωπής παραιτηθούν, άρα φταίει το Διοικητικό Συμβούλιο. Μου είπε πως “αν παραιτηθείς την άλλη μέρα θα έρθω στην Αθήνα και θα τα αλλάξουμε όλα. Δηλαδή προσωρινή διοίκηση για μεγάλο διάστημα. Άρα λοιπόν εγώ ήξερα ότι αν πετύχει η προσπάθεια ανατροπής, την άλλη μέρα δεν θα διοικεί αυτός ο οποίος με ανέτρεψε. Θα διοικεί η ΦΙΦΑ. Κάτι το οποίο αποτελούσε ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεύτερη φορά προσωρινή διοίκηση σε μικρό χρονικό διάστημα σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε χώρα Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είμαστε απλώς ευρωπαϊκή χώρα. Έτσι δεν είναι; Άρα λοιπόν, εγώ ήξερα ότι πρέπει να μείνω στη θέση αυτή και είχα υποσχεθεί στον Ινφαντίνο ότι ούτε θα παραιτηθώ ούτε θα με παραιτήσει κανείς. Μέχρι τελευταία μέρα. Μου λέει θέλω να παραδώσεις με κανονικές εκλογές, εάν γίνει κάτι εναντίον σου, την άλλη μέρα θα είμαι στην Αθήνα».

Όσο για το ποιος προσπάθησε να τον ρίξει, δεν άνοιξε τα χαρτιά του...

«Εδώ πρέπει να κάνεις κάποια δημογραφική έρευνα. Κάντε το ρεπορτάζ σας...»

Πριν "στεγνώσει το μελάνι" επιβεβαιώθηκαν και πάλι οι Γκρίζοι Λύκοι!!! (τι είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στο SDNA...) Reviewed by THE REFEREES on 4:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.