Ο πρώην διαιτητής της Basket League και –έστω για λίγο– γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Πατρών, Χρήστος Παναγιώτου, προχώρησε σε μια ξεκάθαρη, αλλά και αποκαλυπτική γραπτή δήλωση, διαψεύδοντας κάθε σενάριο συνεργασίας με τη νέα διοίκηση του συλλόγου. Όπως τονίζει, ουδέποτε υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, παρά τα όσα κυκλοφορούσαν από τον Μάιο και μετά.
Η δήλωσή του ήρθε ως απάντηση στην παραφιλολογία που επικρατούσε στους κόλπους της «μελανόλευκης» οικογένειας, αλλά και στην απορία πολλών φιλάθλων για τη θέση του ίδιου μετά την αλλαγή διοίκησης. Ο Παναγιώτου, με σεβασμό προς τον Απόλλωνα και την ιστορία του, ξεκαθάρισε πως η νέα διοίκηση δεν επικοινώνησε ποτέ επίσημα μαζί του, αφήνοντάς τον –ουσιαστικά– εκτός κάδρου.
Ευχαρίστησε δημόσια όσους συνεργάστηκαν μαζί του κατά την προηγούμενη θητεία του, με λόγια ιδιαίτερης εκτίμησης προς τους Γιάννη Ελευθεριάδη, Κώστα Τζαμάκο και Δημήτρη Κοτσίρη, καθώς και το σύνολο του προηγούμενου Δ.Σ. και της Απολλωνιάδας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους Γιώργο Αθανασίου και Γιάννη Κοσμάτο, με τους οποίους –όπως τόνισε– μοιράστηκε κοινά οράματα για τον Απόλλωνα και τον πατρινό αθλητισμό.