Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ντοκούμεντο: "Σύλληψη" διαιτητή της Ευρωλίγκα (όχι που θα ξέφευγε...)

Γνωστός μας διαιτητής, που σφυρίζει στους αγώνες της Ευρωλίγκα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και επισκέφθηκε την Ακρόπολη αλλά και το μουσείο μαζί με τη γυναίκα του. Εμείς πέσαμε κατά τύχη πάνω του και τον φωτογραφίσαμε (εθιμοτυπικά...) Ο ρέφερι μπορεί να μην κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα αλλά γνωρίζει επ' ακριβώς τι συμβαίνει αλλά και ξέρει περί κρίσης μιας και την είχε νιώσει στο "πετσί" του πριν από κάμποσα χρόνια. Μιλάμε για τον πρωτοκλασάτο διαιτητή...
Απόστολο Καλπάκα ο οποίος διαμένει στη Σουηδία που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Ξεκλέβει όμως χρόνο για να επισκέπτεται την Ελλάδα και να βρίσκεται με τους παλιούς φίλους του.
Απ' ότι ακούσαμε είναι αισιόδοξος ότι η κρίση θα περάσει. Αυτό όμως που ίσως κάποιοι από εμάς να μην θυμόμαστε είναι ότι το 1992 οι πέντε από τις επτά μεγαλύτερες τράπεζες της Σουηδίας κατέρρευσαν, το ΑΕΠ κατρακύλησε κατά 6%, η συνολική ανεργία ανήλθε από το 3% στο 12%, ενώ το δημόσιο χρέος έφθασε στο 12% του ΑΕΠ. Πτώχευσαν οι οι τράπεζες και γενικώς η κατάσταση είχε σχεδόν τεθεί εκτός ελέγχου.



Ντοκούμεντο: "Σύλληψη" διαιτητή της Ευρωλίγκα (όχι που θα ξέφευγε...) Reviewed by THE REFEREES on 1:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.