Αν τα βάλουμε κάτω μόνο ο Ντράγκαν Σάκοτα της ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου του ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γιατράς του Προμηθέα αναμένεται να παραμείνουν στους πάγκους.
Και μάλλον, ο Γιάννης Καστρίτης της Κύμης, αλλά και ο Χρήστος Σερέλης του Λαυρίου...
Ακόμα και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ακούγονται διάφορα, αλλά αυτά βέβαια θα κριθούν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.
Στο Ρέθυμνο, ας πούμε, ακούγεται ότι αποχωρεί ο Βετούλας και στον Κολοσσό ο Λυκογιάννης.
Η πρώτη περίπτωση είναι πιο περίπλοκη ελέω Ζομπανάκη, ενώ στη δεύτερη ακούγονται τα ονόματα του Ζιάγκου, Φλεβαράκη.
Το Περιστέρι ήδη, χώρισε με τον Καραγιάννη και για τη θέση του ακούγονται πολλοί και διάφοροι, όπως οι Πεδουλάκης, Πρίφτης, Λυκογιάννης, Καστρίτης, Ζιάγκος και Βετούλας.
Στον Πανιώνιο μπορεί να είχε τύχη ο Καλαμπάκος υπό άλλες συνθήκες, όμως μπορεί και να κατέβει ο Τακιανός που έπαιξε στα ίσα τον Κόροιβο.
Μην εκπλαγείτε να δείτε τον Μανωλόπουλο να "παίζει" μπάλα σε ομάδα από τη μέση της Ελλάδας και πάνω...
Είτε ανέβει ο Χολαργός, είτε ο Ηρακλής δεν φαίνεται να φεύγουν οι Κουφός, Χατζηκυριακίδης.