Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα είδαμε όλα στο φιλανθρωπικό αγώνα ΣΕΔΚΑ-ΣΥΔΚΝΑ!!! (φωτογραφίες και σχόλια από το ματς...)

Εκ προοιμίου ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία αυτή που πήραν οι διαιτητές των συνδέσμων της Αθήνας και της νότιας Αττικής.
Το αντρικό ματς ΣΥΔΚΝΑ VS ΣΕΔΚΑ ήρθε 80-80 (33-43) και το γυναικείο ΣΥΔΚΝΑ VS ΣΕΔΚΑ 25-44 (12-22). Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου και του Γιάννη Παπαδημητρίου, πρώην φροντιστή του Γ.Σ. Αμαρουσίου.

Η προσέλευση ήταν καλή και η εμφάνιση των παικτών - διαιτητών άκρως ικανοποιητική. Το ματς ήρθε ισόπαλο, αν και ο ΣΕΔΚΑ ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλο το ματς. Ο Γερανιος πήγε να δώσει τη νίκη στην ΣΥΔΚΝΑ άλλα το σουτ δεν μπήκε.

Τι είδαμε στο παιχνίδι; Τον κόουτς Χρυσόστομο Σχινά να δίνει ξανά σόου και την Γεωργία Νικολοπούλου με τον Θανάση Καραβίτη να είναι αρκετά δραστήριοι, σε βαθμό που ο Παναγιώτης Ντάβαρης να του κάνει παρατηρήσεις. Οι άλλοι δύο ρεφ ήταν ο πατέρας Τηγανης και ο Παπαδοπουλος.

Από τον ΣΥΔΚΝΑ έπαιξαν οι Πέππας, Τζίμης, Κονταξάκης, Κιουλάφας, Παναγιωτακόπουλος, Πρισιμιτζάκης, Τσάφος, Καρύκας, Ανδρεόπουλος, Γεράνιος, Καραβίτης, Μπερέτσος, Δελαγραμμάτικας, Γεωργόπουλος, Αυγερινός, Μαυρέλης, Ποϊράζ και για τον ΣΕΔΚΑ οι Χατζηελευθερίου, Γερός, Αντωνιάδης, Λαζάρου, Ζιώγας, Κοκκώσης, Πλεμμένος, Φασόλης, Ρόζας, Τσολάκος Διόλατζης, Βελέντζας, Περδετζόγλου, Βαλουξής, Μαγκουσάκης, Ντσούνος, Σέλληνας, Δόξας, Σκαλτσής, Τηγάνης, Ουσταμπασίδης, Υφαντής, και Μαρτινάκος.

Το γυναικείο ματς σφύριξαν οι Ντάβαρης, Τηγάνης, Βαρούχα και Αλετρας, ενώ έπαιξαν από τον  ΣΥΔΚΝΑ οι Νικολοπούλου, Γαρίνη, Μέμου, Αυγούστογλου, Νεστορίδη, Τσουμπού, Φιλίππου, Ιωάννου, Μιχαλοπούλου, Γκουντέλια και από τον ΣΕΔΚΑ οι Βασίλογλου, Γρίβα, Λαζόγκα, Ζαραφίδου, Λυκούδη, Φραγκούλη, Ανανίδου, Μεσσήνη, Γιακείμη, Μαΐτου, Χουλιάρα,  Τσίπρα.

Οι Γαρίνη και Γολεγού ήταν προπονήτριες...
Τα είδαμε όλα στο φιλανθρωπικό αγώνα ΣΕΔΚΑ-ΣΥΔΚΝΑ!!! (φωτογραφίες και σχόλια από το ματς...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.