Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σε γκέλα ολκής υπέπεσε ο (ήρθα για να μείνω) Ιωσήφ Βουράκης!!! (ποιο είναι τo σχόλιο από γνωστό διαιτητή...)

Δεν είναι μόνο οι ανακρίβειες του Ιωσήφ Βουράκη, του ΚΕΔάρχη που εξέπεσε αυτοδικαίως από το αξίωμά του λόγω της τιμωρίας από τον σύνδεσμό του, αλλά και η γκέλα στην οποία υπέπεσε!!!
Ο Ιωσήφ Βουράκης παραχώρησε συνέντευξη στον προπονητή της Δραπετσώνας, δηλαδή, μιας ομάδας που ανήκει στο δυναμικό της ΕΣΚΑΝΑ!!!

Ως εκ τούτου, τίθεται ηθικό θέμα στην κίνηση του πρώην, πλέον, ΚΕΔάρχη, μια και υποκρύπτεται σχέση μεταξύ του ιδίου και του προπονητή, που τυγχάνει να είναι ταυτόχρονα και δημοσιογράφος!!! Είναι εμφανής η προσπάθεια του τελευταίου να αποκρύψει το θέμα της τιμωρίας και να προβάλλει αυτά που θα ήθελε ο Βουράκης, αγνοώντας τα βασικά θέματα.

Η συνέντευξη, για ένα έμπειρο μάτι, είναι "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα του Βουράκη από τον προπονητή, στον οποίο όριζε πέρσι διαιτητές ο πρώην ΚΕΔάρχης. 

Θέμα ηθικής τάξεως τίθεται άμεσα και τα μέλη του συμβουλίου της ΕΣΚΑΝΑ οφείλουν να το διευκρινίσουν, διότι η κίνηση του Βουράκη αφήνει πολλές "σκιές" και φέρνει δεύτερες σκέψεις!!!

Ο Νίκος Ζαβλανός, μάλιστα, σε ανάρτησή του στο fb αποτυπώνει την προσωπική του άποψη 

Χαρ. Καραμανλής  







Σε γκέλα ολκής υπέπεσε ο (ήρθα για να μείνω) Ιωσήφ Βουράκης!!! (ποιο είναι τo σχόλιο από γνωστό διαιτητή...) Reviewed by THE REFEREES on 10:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.