Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αντισυνταγματική η διάταξη για την αναδρομικότητα των θητειών των προέδρων των Ομοσπονδιών...

Αφού φρόντισε να παίξει ο Ολυμπιακός Β στο ΣΕΦ χωρίς να έχει διακανονιστεί με ξεκάθαρο τρόπο το χρέος των «ερυθρολεύκων»...
(απλώς έχοντας πάρει το… σκριν από την διοίκηση του σταδίου), διότι δεν επενέβη ούτε καν να ελέγξει, ο κ. Αυγενάκης συνεχίζει ακάθεκτος στον τόνο που του έδωσαν τα… σούρτα φέρτα των παραγόντων του Ολυμπιακού. Τότε που τον επισκέφθηκαν για να του εκφράσουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τα… προβλήματα τους.

Ο κ. Υπουργός έχοντας λύσει όλα τα άλλα ζητήματα (γελάει ο κόσμος με τους άσχετους που ξεφτιλίζουν κάθε Κυριακή το VAR), έσυρε την Κυβέρνηση στον αγώνα κατά των «δεινοσαύρων» των Ομοσπονδιών. Διότι, αυτόν και μόνο αυτόν το στόχο έχει το μίνι-αθλητικό νομοσχέδιο που έφερε σε διαβούλευση.

Όλα τα άλλα είναι γαρνιτούρα για το φιλέτο! Μόνο που το φιλέτο μπορεί να αποδειχθεί σκληρό και να του σπάσει κανένα δόντι. Και εξηγούμαστε: Είναι προφανέστατα αντισυνταγματική η διάταξη για την αναδρομικότητα των θητειών των προέδρων των Ομοσπονδιών.

Διότι, με την λογική του θα μπορούσε να μπει όριο στις θητείες και των βουλευτών. Να μπορεί δηλαδή να το εξηγήσει στον κ. Τραγάκη, τον κ. Μεϊμαράκη, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και άλλους πολλούς μέσα από το δικό του κόμμα. Εκεί, προφανώς ο κ. Αυγενάκης δεν τολμάει ούτε να κοιτάξει, όχι να ακουμπήσει. Μπροστά στην φούρια του να δικαιώσει τα σούρτα-φέρτα που λέγαμε δεν πρόσεξε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η συγκεκριμένη διάταξη.

Για να το διαλευκάνουμε πλήρως και να μην σας ταλαιπωρούμε ΤΩΡΑ πρέπει να φύγει από την μέση ο Βασιλακόπουλος και ας γίνει με όποιο τρόπο. Μόνο που αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα.

Αν ο κύριος Αυγενάκης θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να του λύσει τις απορίες και το συμβούλιο της Επικρατείας, η ακόμη χειρότερα γι’ αυτόν και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ασφαλώς και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε κανείς, μόνο που όπως έσκουζαν για τους δικούς τους δικαιολογημένους λόγους ο κ. Αυγενάκης και οι συνάδελφοι του από τη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Novartis περί αντισυνταγματικότητας, σκευωρίας κ.ο.κ (τα οποία και δεν μας ενδιαφέρουν) έτσι και τώρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ποδοπατούν Σύνταγμα, Νόμους και Κανονισμούς μόνο και μόνο για να πιάσουν τόπο τα σούρτα-φέρτα.

Θα βοηθήσει λοιπόν τους συνεργάτες του και το παρακάτω:

Θεμελιώδεις αρχές του Ολυμπισμού

Άρθρο 5

Αναγνωρίζοντας ότι ο αθλητισμός λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της κοινωνίας, μέσα στα πλαίσια του Ολυμπιακού Κινήματος, οι αθλητικές οργανώσεις έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της αυτονομίας, τα οποία περιλαμβάνουν την ελεύθερη θέσπιση και τον έλεγχο των κανόνων του αθλήματος, τον καθορισμό της δομής και διακυβέρνησης των οργανώσεων τους, το δικαίωμα των εκλογών που θα είναι απαλλαγμένες από κάθε εξωτερική επιρροή και την ευθύνη της διασφάλισης ότι θα εφαρμόζουν τις αρχές της χρηστής διοίκησης.

Το παραπάνω κείμενο ας το κρατήσουν για να το θυμηθούν όταν θα συζητούν με την ΔΟΕ…


  • Ο Γιάννης Πάλλας εξηγεί γιατί ο Λευτέρης Αυγενάκης θα… σπάσει τα δόντια του με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.
Αντισυνταγματική η διάταξη για την αναδρομικότητα των θητειών των προέδρων των Ομοσπονδιών... Reviewed by THE REFEREES on 9:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.