Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Οι διαιτητές που βραβεύθηκαν... (τι είπαν!!!)

Αρκετοί ήταν οι διαιτητές που βραβεύθηκαν, μια και όπως φάνηκε και από τις...
αξιολογήσεις είχαμε ανόδους. 

Θ. Βιδάλης: "Άριστο το έργο του ΣΥΔΚΝΑ"


Τους διαιτητές που ανέβηκαν Α2 και Β' Εθνική βράβευσε ο Θόδωρος Βιδάλης. Ο πρόεδρος της Αθήνας εστίασε την προσοχή στο έργο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύνδεσμο νότιας Αττικής και ζήτησε να συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό...

Ευχήθηκε, μάλιστα, από τους 22 που είναι οι αξιολογημένοι να γίνουν του χρόνου 30. 




Μίλησε ο Κιουλάφας, που ανέβηκε στην Α2 και είπε ότι "όλοι μας βοηθάμε τον σύνδεσμο να πάει μπροστά και να μην ξεχνάμε τα παιδιά, που αν και δεν αξιολογήθηκαν ποτέ, παραμένουν στον σύνδεσμο και τον στηρίζουν ενεργά". 




Ο Τζίμης δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω του αγώνα που σφύριζε, όμως, έστειλε επιστολή που έλεγε ότι ευχαριστεί τον σύνδεσμο για την αγάπη και την στήριξη, την ΟΔΚΕ την ΕΟΚ και την ΚΕΔ/ΕΟΚ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. 





Ανέφερε ότι έχασε πρόσφατα μια φίλη του, που του δίδαξε ότι πάντα πρέπει να προσπαθούμε και να πολεμάμε για το καλύτερο.




Αυτούς που ανέβηκαν στη Γ'  εθνική (Ανδρεόπουλος, Αντωνέλου, Καλαρέμας, Μπιτερνάς, Χρόνης) του βράβευσε η Γεωργία Νικολοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο υψηλό ήθος και τη μεγάλη διαιτητική αξία τους Σίγουρα και οι 5 θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια μέσα στο παρκέ.






Τα διπλώματα της τελευταίας σχολής (Κατσιμπίρης, Πέππας, Τσαλαβούτας,Χριστόπουλος, Αναγνώστης, Μακρής, Κόλιλας, Κασιμάτης, Ιωαννίδης, Σωτηρακόπουλος, Τσάφος, Γρίσπος, Ρετσίνας) απένειμε το μέλος της ΚΕΔ, Κυριάκος Ταβουλαρεας.


Ο Κυριάκος Ταβουλαρέας ευχήθηκε στα παιδιά καλά σφυρίγματα.
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Οι διαιτητές που βραβεύθηκαν... (τι είπαν!!!) Reviewed by THE REFEREES on 11:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.