Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

2 νέους νόμους ετοιμάζει ο Αυγενάκης για τις εκλογές των ομοσπονδιών!!! (ασταμάτητος ο υφυπουργός...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ήρθε για να φτιάξει το οικοδόμημα του Αθλητισμού. Όχι, για να φανεί αρεστός αλλά για να το γκρεμίσει και να το ξαναφτιάξει. 

Έμαθε από Λιγκουαφόν ο Αυγενάκης 

Τί ήξερε ο Αυγενάκης από Αθλητισμό; Χρειάζεται, δηλαδή, να γνωρίζει; Στο δρόμο μαθαίνει κάποιος και μάλιστα με λιγκουαφόν. Κάθε φορά που κάποιος ετοιμαζόταν να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να συνομιλήσει με «ξένους» συνεργάτες, να φλερτάρει μια τουρίστρια ή απλά να καλύψει το μαθησιακό κενό που τον έκανε να αισθάνεται κατώτερος, η λιγκουαφόν παρουσιαζόταν ως μάνα εξ ουρανού!

Πάταγε το πλέι και επαναλάμβανε

Έτσι και στον Αθλητισμό ο Αυγενάκης είχε τη βοήθεια του λιγκουαφόν. Πάταγε το πλέι και η κασέτα έπαιζε. Μάθαινε τις λέξεις, τις εκφράσεις και στη συνέχεια τις έλεγε. Ουδεμία σχέση ο Αυγενάκης με τον αθλητισμό. Ο Κικίλιας, ας πούμε τον ξέρει καλά, το ίδιο και η Άννα Καραμανλή. Το ίδιο και ο Θανάσης Καββαδάς. Ο Αυγενάκης, όμως τον αγνοούσε μέχρι προσφάτως. 

Αχτύπητη μέθοδος η λιγκουαφόν

Και μεταξύ μας, δεν είναι και άσχημο να μην ξέρεις. Το άσχημο είναι να λες ή να νομίζεις ότι ξέρεις. Ο Αυγενάκης, που λέτε, πατάει το πλέι, ακούει και επαναλαμβάνει. Αχτύπητη μέθοδος η λιγκουαφόν, που υπάρχει από το 1934, παρακαλώ. 

Γι' αυτό και για τις εκλογές στις ομοσπονδίες προχώρησε σε δύο λανθασμένους νόμους:



  • Πάνω από 71 χρόνων δεν έχεις δικαίωμα να θέσεις υποψηφιότητα στις εκλογές των ομοσπονδιών. Λάθος απόφαση, διότι έπρεπε να μιλήσει για συνταξιούχους οποιασδήποτε ηλικίας. Εδώ, αφήνουν τη γυναίκα τους, πάνε με γκόμενα από το ανατολικό μπλοκ, την σπιτώνουν και της αφήνουν τη σύνταξη και το σπίτι... 

  • Οι εκλογές θα γίνουν τον Φθινόπωρο του 2020 και όχι το 2021 όπου γίνεται η Ολυμπιάδα. Λάθος απόφαση είναι κι αυτή, καθώς θα έπρεπε να πει ότι οι εκλογές να διεξαχθούν αύριο το πρωί!!! Τον Φθινόπωρο, ίσως, και να κινδυνεύσει να καταπέσει από δικαστήριο ο νόμος, όμως όχι αύριο το πρωί που είναι κλειστά τα δικαστήρια...


Λέγεται ότι σε λίγες ημέρες θα βγάλει ακόμα δύο νόμους για τις εκλογές των ομοσπονδιών ο Αυγενάκης:



  1. Αθλητές-προπονητές υψηλής αναγνωρισιμότητας θα μπορούν να κατέβουν στις εκλογές, άσχετα αν είναι έμμισθοι από τις ομοσπονδίες, πρωταγωνιστές σε διαφημίσεις, κατέχουν πρακτορεία στοιχήματος. Αρκεί το επώνυμό τους να ξεκινάει από το γράμμα Φ, Γ και Χ. Οι άλλοι είναι εκτός νόμου.

  2. Οι παράγοντες που είναι πάνω από 71 χρόνων απαγορεύεται να προσέλθουν στις εκλογές των ομοσπονδιών τον Φθινόπωρο, επειδή περιλαμβάνονται στις ευπαθείς ομάδες. Και θα κινδυνεύσει η υγεία τους από την συνάθροιση των εκλογών. 


Και έπεται και συνέχεια...

2 νέους νόμους ετοιμάζει ο Αυγενάκης για τις εκλογές των ομοσπονδιών!!! (ασταμάτητος ο υφυπουργός... Reviewed by THE REFEREES on 11:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.