Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Τρώνε αμάσητο" τον Δουβή από την ΑΕΚ; (θύμα της ...καραντίνας ο πρώην διαιτητής)

Η ΑΕΚ απέδειξε ότι έχει δύο πόλους στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ: Τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Σταύρο Δουβή...
Άλλα έλεγε ο πρώτος, άλλα έκανε ο δεύτερος!!! Και τελικά ο πρώην διεθνής ρεφ κατάφερε να στραφεί εναντίον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. 

Το "σπασμένο" τηλέφωνο

Ενώ στην αρχή διέρρευσε πως ομόφωνα αποφασίστηκε ο Παναθηναϊκός να είναι ο πρωταθλητής για το 2019-20 και οι Άρης – ΠΑΟΚ να μην υποβιβαστούν, ήρθε η αντίδραση της ΑΕΚ που ανέφερε ότι δεν πήρε μέρος σε καμία διαδικασία!!!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κάτι που δεν ειπώθηκε στο δου σου. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και του ΕΣΑΚΕ εξέφρασε την αντίθετη θέση μ' αυτή της ΑΕΚ!!! 

Τετ α τετ Μάκη με Σταύρακα

Λέγεται ότι ο Αγγελόπουλος θα συναντηθεί το σαββατοκύριακο με τον Σταύρο Δουβή, το μέλλον του οποίου μοιάζει αβέβαιο στην Ένωση. Κάποιοι λένε ότι επηρεάστηκε από την καραντίνα, μια και ο πρώην ρεφ δεν έχει έχει συνηθίσει να ...κάθεται στα αυγά του. 

Αν τελικά καρατομηθεί ο Σταύρος Δουβής, τότε θα είναι το δεύτερο μέλος του συμβουλίου που απομακρύνεται από την ΑΕΚ: Μετά τον Χάρη Κουτά...

"Τρώνε αμάσητο" τον Δουβή από την ΑΕΚ; (θύμα της ...καραντίνας ο πρώην διαιτητής) Reviewed by THE REFEREES on 10:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.