Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Γκρ. Ρασπούτιν: Όλο το παρασκήνιο των εκλογών!!! (οι υποψηφιότητες, οι καταλληλότεροι και το παρολί...)

Καλοκαιράκι ήρθε, πλημμυρίζουμε τις παραλίες και ασχολούμαστε με τις εκλογές της ΕΟΚ...

Φραπόγαλο


Στην Αθήνα θα μείνουμε Ιούλιο και Αύγουστο και με το ένα χέρι θα κρατάμε το φραπόγαλο και το άλλο το κινητό.

Ραστώνη

Οι εκλογές της ΕΟΚ θα μας δώσει κίνητρο να ξυπνήσουμε από την ραστώνη. Έχουμε τον Λιόλιο, τον Φασούλα, τον Σγουρό, τον Ντάκουρη, τον Παπαδόπουλο, τον Ρεντζιά και θα δείτε πολλούς, μα πολλούς άλλους. 

Ψηφοδέλτια

Νομίζετε ότι αυτοί μόνο θα κατέβουν στις εκλογές; Απλά άπαντες περιμένουν τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. Με λίστα; Με ανεξάρτητα ψηφοδέλτια; 

Ο Καταλληλότερος

Μεγάλη πλάκα θα γίνει. Έκανε το Eurohoops ψηφοφορία και οι ολυμπιακοί έβγαζαν πρώτο τον Φασούλα. Ξαφνικά ο Σγουρός έστειλε το μήνυμα στην περιφέρεια να τον ψηφίσουν και στέφθηκε ως ο ...καταλληλότερος πρόεδρος της ΕΟΚ. 


Ανδρέας

Έγραψα για Σγουρό και θυμήθηκα τον Ανδρέα (ένας είναι ο Ανδρέας). Ως γνήσιος ΠΑΣΟΚος δεν έπρεπε να κάνει δήλωση περί διάδοχης κατάστασης στην ΕΟΚ. Όταν είχαν ρωτήσει τον αείμνηστο Ανδρέα για το που θα δώσει το "δαχτυλίδι", είχε πει: "Υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες στο κόμμα..." 

Σημίτης

Και όπως διαπιστώσατε εκλέχθηκε πρόεδρος του κινήματος ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος δεν ήταν της αρεσκείας του αείμνηστου. Ο Άκης ηττήθηκε...

Γέλιο

Η πλάκα θα είναι άλλη: Να βγουν κωλύματα υποψηφίων στην τελική ευθεία. Εκεί θα πέσει το μεγάλο γέλιο. Θα βλέπετε τον επικεφαλής στην άκρη και τη δευτεράντζα να ηγείται...


Παραμυθάκι

Θέλετε κι άλλη πλάκα; Θα βλέπετε τους διαιτητοπαράγοντες να πηγαίνουν φαγητό με όλους τους προέδρους. Το παραμυθάκι είναι γνωστό.

Μυστικά

Λέμε στον έναν πρόεδρο ότι με κάλεσε ο άλλος υποψήφιος και ότι θα πάμε για κατασκοπεία!!! Γνωστή συνταγή. "Μαζί σου είμαι αλλά θα πάω να φάω με τον αντίπαλο για να μάθω τα μυστικά του...", θα πουν και θα (νομίζουν) καθαρίσουν. 

Ταμπλό

Πάρτε παράδειγμα τι συνέβη στο Σαρδελάκι πριν από δύο μήνες. Οι 4 σούπερ ήρωες της διαιτησίας συναντήθηκαν με τον 5ο σε ψαράδικο των νοτίων προαστίων. Και οι 4 το έπαιζαν διπλό ταμπλό. Οι 2, δε, απ' αυτούς σε τριπλό!!!


Πλακίτσα

Δεν το "πιάσατε"; Και οι 4 μιλούν σίγουρα με 2 προέδρους και τους λένε πως θα τους στηρίξουν (τρομάρα τους)... Αλλά οι δύο απ' αυτούς έχουν "ανοιχτή γραμμή" με τους 3, στους οποίους λένε ότι πέσουν γι' αυτούς στην φωτιά!!! Μιλάμε για μπόλικη πλακίτσα. 

Διχασμένος

Αμ, οι δημοσιογράφοι; Εκεί θα δείτε πλάκα. Σκεφτείτε ότι ήδη, ο ίδιος δημοσιογράφος έγραψε σε δύο σάιτ δυο διαφορετικά άρθρα. Στο μεν πρώτο επευφημούσε τον Λιόλιο και τα "έριχνε" στον Φασούλα και στο δε δεύτερο χειροκροτούσε την αράχνη και τα έχωνε στον Βαγγέλη! Διχασμένη προσωπικότητα. 

Διαφορετικά

Δεν κάνω πλάκα. Το ίδιο άτομο παρουσίασε δύο διαφορετικά ονόματα!!! Ας πούμε στο ένα υπέγραφε με το "Γιώργος" και το άλλο με το "Χάρης". Και έχει καλύψει την γκάμα... Μονά - ζυγά δικά του

Ειλικρίνεια

Τι θα λείψει από τις εκλογές της ΕΟΚ; Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια. Να πει κάποιος "ναι, ρε πρόεδρε σε εκτιμώ αλλά δεν θα σε στηρίξω. Τέλος... Έχω δώσει το λόγο μου στον τάδε" Σιγά να μην ειπωθεί αυτή η κουβέντα... 

Βουλευτικές

Όπως οι ψηφοφόροι που περνούν από τα βουλευτικά γραφεία και δηλώνουν στήριξη. Την επόμενη μέρα πάνε παραδίπλα και λένε συνεχώς τα ίδια πράγματα. Και το ίδιο πρόσωπο μπορεί να ψηφίζει ταυτόχρονα σε όλες τις περιφέρειες, όλους τους υποψήφιους!!!
  

Κάτσει 

Και σκέφτονται κουτοπόνηρα: "Κι αν μου κάτσει;"

Παρολί

Οι Γκρίζοι Λύκοι, πάντως, θα σας μεταφέρουν τις συναντήσεις που θα γίνονται, ώστε να γνωρίζετε για το παρολί που παίζεται.

Από τη Μόσχα με αγάπη
Ο... Γκρ. Ρασπούτιν
 

Ο Γκρ. Ρασπούτιν: Όλο το παρασκήνιο των εκλογών!!! (οι υποψηφιότητες, οι καταλληλότεροι και το παρολί...) Reviewed by THE REFEREES on 11:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.