Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Σπρώχνουν" Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλους να τα βρουν!!! (τι περιμένουν οι δύο πλευρές...)

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει", λέει ο σοφός λαός και είναι λογικό ότι δεν πρέπει όλα να τα περιμένουμε...
από τον Θεό. Όπως έκανε σε μύθο του Αισώπου ένας ναυαγός, ο οποίος αντί να επιχειρήσει να κολυμπήσει για να σωθεί, έκανε παρακλήσεις στη θεά Αθηνά. 

Η πρόταση του Βαγγέλη Τσάπα

Ο Βαγγέλης Τσάπας έκανε το πρώτο βήμα και ζήτησε την άμεση προσέγγιση με την πλευρά του Ολυμπιακού, ώστε να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα. "Η Basket League έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκο και αντίστοιχα και οι δυο τους  έχουν ανάγκη το ελληνικό πρωτάθλημα", ανέφερε ο Βαγγέλης Τσάπας: "Πρέπει να πειστούν και οι δύο ομάδες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό του αθλήματος και μέσα από αυτό να κερδίσουν και οι ίδιες".

Οι αποκαλύψεις των Γκρίζων Λύκων 

Οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν αποκαλυπτικοί αλλά και κατηγορηματικοί στο σενάριο της wild card και βέβαια στην απόφαση της ΕΟΚ, αλλά και στη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1. Πρώτοι οι Γκρίζοι Λύκοι έγραψαν για τις εξελίξεις στο θέμα παρουσίας του ΟΣΦΠ στην Α1. 

Παράλληλα, διαπιστώσαμε χθες στο fosonline.gr ότι οι ερυθρόλευκοι βγάζουν μια τσαντίλα, που δεν βρίσκονται στο κέντρο της επικαιρότητας, αναφέροντας στο κείμενο "παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολήθηκαν καθόλου με όλο αυτό το θέμα και δεν συμμετείχαν σε κανένα σενάριο ανόδου. Όπως έχουν ξεκαθαρίσει πολλάκις οι «ερυθρόλευκοι», δεν τους ενδιαφέρουν όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ". 

Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη, εντελώς διαφορετική, γι' αυτό και δεν διαφαίνεται κάποια λύση στο θέμα. Γιατί:



  • Οι μεν Αγγελόπουλοι θέλουν οι ομάδες της Α1 να τους παρακαλέσουν να επιστρέψουν στην Α1, θεωρώντας ότι καλά έκαναν και έλαβαν την απόφαση του υποβιβασμού. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, διότι οι πρόεδροι δηλώνουν ότι η ενέργεια ήταν αναίτια...

  • Ο δε Γιαννακόπουλος θέλει οι ερυθρόλευκοι να δηλώσουν ότι κακώς πήραν την απόφαση του υποβιβασμού, ξεκαθαρίζοντας ότι οι λόγοι δεν ήταν αυτοί που ειπώθηκαν. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, επειδή οι Αγγελόπουλοι θα ήταν αναξιόπιστοι κυρίως, προς τους φιλάθλους του συλλόγου.

Άρα, ουδεμία αχτίδα φωτός στο τούνελ. Αλλά ακόμα κι αν δούμε, θα προέρχεται από το ...τρένο που έρχεται καταπάνω στην Basket League με υπερηχητική ταχύτητα... 

"Σπρώχνουν" Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλους να τα βρουν!!! (τι περιμένουν οι δύο πλευρές...) Reviewed by THE REFEREES on 1:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.