Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έτοιμο το πρότζεκτ 170εκ. ευρώ από παράγοντα του μπάσκετ!!! (και μπράβο του...)


Πρότζεκτ 
για τουρισμό υψηλών προδιαγραφών αξίας άνω των 171 εκατ. ευρώ... ετοιμάζει η οικογένεια του Παντελή Μπούμπουρα!!!

Το οποίο και φιλοδοξεί να αναδείξει έναν προορισμό, εκτός των κλασικών και πολύ δημοφιλών νησιωτικών προορισμών της χώρας, αυτή τη φορά στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο λόγος για το ‘’Limnos Resort’’ στην περιοχή της Μύρινας στη Λήμνο, που προωθεί η οικογένεια Μπούμπουρα (καταγόμενη από το νησί, γνωστή όμως από την επιχειρηματική της παρουσία για πάνω από δυόμιση δεκαετίες στην Ουκρανία), έχοντας ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό από την προηγούμενη δεκαετία και τώρα προχωρά σταδιακά με τις διαδικασίες αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων.

Σε αυτή τη φάση, το υπουργείο Περιβάλλοντος, με τη σχετική απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκου Ταγαρά έδωσε την προέγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) για το έργο που σχεδιάζεται να αναπτυχθεί στη θέση «Ακρωτήριο Τηγάνι» – Αγία Παρασκευή. Το Ε.Π.Σ. θα οδηγήσει στην αξιοποίηση με ενιαίο σχεδιασμό και πολεοδόμηση, των τριών γηπέδων της περιοχής επέμβασης, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη της εταιρείας «Άκτιος Απόλλων ΙΚΕ», που είναι και ο φορέας της επένδυσης με βασικούς μετόχους τους κ.κ. Βασίλη και Παντελή Μπούμπουρα, ύστερα από πολεοδομικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό ο οποίος θα εγκριθεί με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.

Σημειωτέον ότι τα εν λόγω ακίνητα έχουν εισφερθεί από την οικογένεια Μπούμπουρα στην «Ακτιος Απόλλων».

Για την περιοχή επέμβασης του Ε.Π.Σ. οι επιτρεπόμενες χρήσεις γης είναι αυτές της γενικής κατηγορίας «Τουρισμός-Αναψυχή», ενώ ο Συντελεστής Δόμησης θα εξετασθεί και εξειδικευτεί στο πλαίσιο της κύριας μελέτης και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Επίσης, στο επόμενο στάδιο και στο πλαίσιο της μελέτης του Ε.Π.Σ. θα οριστικοποιηθεί το σχέδιο γενικής διάταξης κτιρίων και ελεύθερων χώρων.

Πηγή: newmoney

Έτοιμο το πρότζεκτ 170εκ. ευρώ από παράγοντα του μπάσκετ!!! (και μπράβο του...) Reviewed by THE REFEREES on 3:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.