Μαγνησίας διοργάνωσε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση στα γραφεία του.
Το παρών έδωσαν ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Δ.Κ.Μ κ. Βαφειάδης Σταύρος, ο παλιός διαιτητής κ. Τάκης Παπουτσής, το Δ.Σ του συνδέσμου κριτών Μαγνησίας, το μέλος της ΚΕΔ-ΕΣΚΑΘ κ. Μόρφη Γιούλα και οι ενεργοί και μη διαιτητές του Συνδέσμου.
Τον αγιασμό τέλεσε όπως κάθε χρόνο ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απηύθυνε στα μέλη του Συνδέσμου τις εγκάρδιες ευχές του για μια επιτυχημένη και παραγωγική χρονιά, τονίζοντας ιδιαίτερα το πολυσήμαντο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που προσφέρουν τα μέλη του Σ.Δ.Κ.Μ και τον ευχαριστεί για αυτό, όπως και οι κύριοι κ.κ. Βαφειάδης και Παπουτσής, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική παρουσία των Βολιωτών Διαιτητών στους αγωνιστικούς και όχι μόνο χώρους.


0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.