τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ να τους ρωτάει γιατί οι αξιολογημένοι έστειλαν αυτήν την επιστολή, για την οποία σας γράψαμε αλλά χωρίς ονόματα. Οι ρέφερις ήθελαν να τη στείλουν απευθείας στην ΕΟΚ και τους είπε ο Νικολούλης ότι αυτό είναι λόγος διαγραφής, τη στιγμή που παρακάμπτουν το σύνδεσμο και την ΟΔΚΕ. Αμέσως μετά αποφασίστηκε να το στείλουν προς τον σύνδεσμο για να το προωθήσει, πράγμα το οποίο έκανε ο Λαρισαίος πρόεδρος με τηλεφωνικό συμβούλιο προς την ΟΔΚΕ και αυτήν με την σειρά της την προώθησε στην ΕΟΚ στις 6 το απόγευμα.
Οι Γιάννης Παγώνης και Βασίλης Πιτσίλκας αναφέρθηκαν στον χαρακτηρισμό περί εγκληματικής ομάδας και τρομοκρατικής οργάνωσης και ο Καφφές τους απάντησε ότι εφόσον έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη θα αποδείξει τα πάντα εκεί και στην ΓΣ του Σαββάτου. Τους ρώτησε μάλιστα, αν κάποιος τους έχει απειλήσει ή εκβιάσει και όλοι ομόφωνα του είπαν ένα ...υπερήφανο "ΟΧΙ".
Όρεξη για πολυλογία είχε ο Καφφές και τους επανέλαβε ότι "δεν είμαστε όλοι ίδιοι στο χώρο" και απ' ότι καταλαβάμε κάποιοι είπαν ότι δέχθηκαν κάποιες οχλήσεις από την ΚΕΔ.
Από τους 15 αξιολογημένους του συνδέσμου τέσσερις δεν πήγαν από επιλογή τους, τρεις δεν υπόγραψαν την επιστολή και οκτώ έβαλαν την υπογραφή τους. Όλα τα παρόντα μέλη ήταν 45 επί συνόλου 53 και στο τέλος υπήρξε ένας μικρός διαπληκτισμός.
Αυτά βέβαια έχουμε μέρες να τα γράψουμε πιο αναλυτικά αφού θα υπάρχει αρκετή συνέχεια...

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.