Στο ταμείο δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό!!! Όπως γράψαμε, μείον 63 χιλιάρικα είναι το ταμείο.
Απλά περιμένουν μια δόση από τον ΟΠΑΠ αλλά και τα πρόστιμα από συλλόγους και έτσι, θα μπορέσουν να δουν "φως".
Ήταν γνωστό ότι ο Χαλβατζάκης λάμβανε περί τα 8,5 χιλιάδες ευρώ το μήνα, ενώ προσθέστε σ' αυτό το νούμερο και τις δαπάνες για μετακίνηση, διαμονή και διατροφή αφού μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.
Προσθέστε επίσης, τα χρήματα σε γενικό γραμματέα και ταμία του ΔΣ αλλά και στο νομικό σύμβουλο για να καταλάβετε σε ποιο ύψος είχαν φθάσει τα κόστη.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Μελής είναι να περικόψει όλες τις δαπάνες. Γύρω στα 100-120χιλ. ευρώ θα πάει το κόψιμο. Εννοείται ότι και αυτός θα μειώσει στο ελάχιστο κάθε κόστος.
Ο γγ και ο ταμίας, επίσης, δεν πρέπει να λαμβάνουν χρήματα. Όλα έχουν ξεκαθαριστεί και θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.