Ύστερα από σχεδόν 40 ημέρες διαβάσαμε τα καθέκαστα αναφορικά με τις αποφάσεις του Βαγενά.
Ούτε συγχωνεύσεις, ούτε Α2 αλλά Β' εθνική!!! Γι' αυτό και διαβαζόμαστε απ' όλους...
Αλλά να ήταν μόνο αυτό...
Πριν από μια εβδομάδα είχαμε γράψει: "Ο Βαγενάς μίλησε με στέλεχος του ΕΣΑΚΕ και να τι τους είπε... (θα μείνει η Κηφισιά στην Α1 ή θα πέσει στη Β';) (πατήστε εδώ). Τους είπε ότι μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει αποφασίσει για το αν θα παίξει στην Α1.
Και να ήταν μόνο αυτό; Πριν από δύο ημέρες αποκαλύψαμε για το μυστικό δείπνο του Βαγενά με το προπονητικό τιμ, όπου τους μετέφερε την απόφασή του. Οριστική και αμετάκλητη (πατήστε εδώ).
Την ώρα που άλλοι έκαναν ρεπορτάζ για το αν ήταν καλό το παστίτσιο στη Χαλκίδα, εμείς βγάζαμε καυτά θέματα.
Και η δυστυχία ήταν ότι δεν το γεύτηκαν...

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.