Νίκος Παπαδημητρίου και Κυριάκος Ταβουλαρέας επισκέφθηκαν τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας, αφού τα θέματα τρέχουν με ...χίλια.
Όπως μάθαμε μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές στο σεμινάριο των διαιτητών της Α1 και της Α2, όπου θα γίνει στην Πάτρα ύστερα από πρωτοβουλία του προέδρου Κώστα Μπούσια, του Πατρινού μέλους της ΚΕΔ Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Καλαματιανού Ταβουλαρέα.
Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα, με αφορμή τα 40 χρόνια του συνδέσμου Αχαΐας και Ηλείας, δεν θα έχουν ξαναγίνει κατά το παρελθόν. Αυτά που θα δείτε όσοι βρεθείτε στην Πάτρα, δεν θα έχουν ξαναματαγίνει.
Όλα αυτά κι άλλα πολλά θα συζητήθηκαν...

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.