Διαβάστε δημοσίευμα από το Ebasket στις 12 Αυγούστου και θα καταλάβετε:
Πριν μερικές εβδομάδες η ΕΟΚ είχε μπλοκάρει την συμμετοχή του Χολαργού στην Α2, καθώς επικαλέστηκε το νόμο που λέει πως δεν μπορούν να συγχωνευτούν δυο ομάδες, οι οποίες ανήκουν σε διαφορετικές περιφέρειες.
Μέχρι εδώ καλά. Η ομάδα των βορείων προαστίων πρόλαβε την ημερομηνία και προσέφυγε στον ΑΣΕΑΔ για εκδικαστεί η απόφαση. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί να γίνει. Ο Χολαργός θα συμμετάσχει κανονικά στην Α2 αλλά, ως Λιβαδειά.
Την απόφαση αυτή, την έριξε στο τραπέζι ο δικηγόρος του παρακολουθούσε την υπόθεση, κάτι που τα στελέχη της ΕΟΚ το δέχτηκαν. Το μόνο σίγουρο όμως είναι, πως η πρωτοφανής αυτή περίπτωση θα επιλυθεί στα μέσα της σεζόν.
Τώρα διαβάστε Γκρίζους Λύκους πολλές ώρες νωρίτερα (πατήστε εδώ) αλλά και πολλές ημέρες νωρίτερα (29 Ιουλίου) πατώντας εδώ.
Στο πανεπιστήμιο το θεματάκι αυτό λέγεται "λογοκλοπή", αλλά επειδή δεν έχει πάει πανεπιστήμιο, το καταλαβαίνουμε απόλυτα.
Αν ρωτήσετε πάλι το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, θα σας πει ότι είναι το Νο1 δημοσιογραφικό αμάρτημα. Μήπως ομως δεν νοιώθει το αρχηγόπουλο τον εαυτό του δημοσιογράφο;
Έτσι θα καταλάβετε γιατί οι Γκρίζοι Λύκοι κάνουν τη διαφορά και είναι πέντε βήματα μπροστά...