Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες που σοκάρουν: Η κορυφαία και απροσδόκητη συνάντηση του Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ!!! (τι λένε οι φήμες...)

Μια απροσδόκητη αλλά συνάμα σημαντική συνάντηση είχε χθες στα γραφεία της ΕΟΚ ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος!!!

Τα γραφεία της ΕΟΚ επισκέφθηκε σήμερα η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του μπάσκετ.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη συζήτησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ενώ δήλωσε ένθερμη υποστηρίκτρια της εθνικής Ομάδας και εντυπωσιάστηκε με την τροπαιοθήκη της. 
Οι πληροφορίες μας λένε ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκε στην ΕΟΚ η Όλγα Κεφαλογιαννη, καθώς μην ξεχνάτε ότι είναι η δεύτερη φορά που δίνει το παρών σε μπασκετική εκδήλωση (είχε προηγηθεί η γιορτή της ΕΣΚΑ). Φημολογείται ότι σε περίπτωση που αναλάβει υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει πρόθεση να εκπονήσει ένα νέο σχέδιο στήριξης του αθλήματος.
Σημαντικό: Στο περιβάλλον της πρώην υπουργού Τουρισμού υπάρχουν συνεργάτες της, ένθερμοι φίλαθλοι του μπάσκετ και όχι μόνο... Οπότε η περαιτέρω δράση της αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον..



Φωτογραφίες που σοκάρουν: Η κορυφαία και απροσδόκητη συνάντηση του Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ!!! (τι λένε οι φήμες...) Reviewed by THE REFEREES on 8:53 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.