Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αλλαγή ατζέντας από τον Βαγγέλη Λιόλιο στη συνέντευξη τύπου; (τι ακούγεται έντονα στην Πάτρα...)

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, για όποιον τον γνωρίζει, έχει όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες. Μην εκπλαγείτε αν τα δύο μεγάλα όνειρα που έχει είναι...
η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και η κατασκευή ενός πολυτελέστατου γηπέδου στην Πάτρα!!!

Ιδιωτικά, χωρίς ΕΣΠΑ και περιφέρειες. Αν δείτε και τις εγκαταστάσεις που έχει, θα τρελαθείτε...

Λέγεται ότι σήμερα, μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, θα δώσει λεπτομέρειες για την κατασκευή του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου με υψηλές προδιαγραφές. Που θα γίνει; Όπως μας είπαν φίλοι Πατρινοί στον οικισμό Σαραβάλι, που βρίσκεται νότια-νοτιοδυτικά έξω από την Πάτρα και απέχει οδικώς 8 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο της.
Είναι χτισμένο σε υψόμετρο μεταξύ 70-180 μέτρων, στα ρίζα του Ομπλού που αποτελεί πρόβουνο του Παναχαϊκού όρους. Έχει πληθυσμό 735 κατοίκους και αποτελεί έδρα της ομώνυμης δημοτικής κοινότητας που ανήκουν επίσης οι οικισμοί των Δεμενίκων, του Κεφαλόβρυσου, του Μπακαρίου και του Αγίου Στεφάνου, με συνολικό πληθυσμό 4.202 κατοίκους.

Εκεί έγινε και η γνωστή Μάχη του Σαραβαλίου ανάμεσα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τους Τούρκους που ήταν κλεισμένοι στο κάστρο της Πάτρας.

Ο Προμηθέας θα διοργανώσει ένα μεγάλο τουρνουά στην Πάτρα (1-3/3), στο οποίο θα λάβουν οι ομάδες U16 των Ρεάλ Μαδρίτης, Ερυθρού Αστέρα και Στελατζούρα.

Αυτά και βλέπουμε...
Αλλαγή ατζέντας από τον Βαγγέλη Λιόλιο στη συνέντευξη τύπου; (τι ακούγεται έντονα στην Πάτρα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.