Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ισπανούς ή Τούρκους διαιτητές θέλετε στα ματς της Α1; (Έλληνες και πάλι Έλληνες...)

Πριν αλέκτορα φωνήσαι και στα πρωταθλήματα έχουν γίνει πράγματα και θάματα από την πλευρά των διαιτητών!!! Από πλευράς των διαιτητών που θέλουν στο πρωτάθλημα και στα ματς των αιωνίων..
Κακά τα ψέματα, οι Έλληνες διαιτητές, όπως και οι προπονητές και παίκτες, είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη και αδίκως βρίσκονται στο στόχαστρο.

Δείτε τι έγινε στο ντέρμπι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, δείτε τι συνέβη στο ματς Φενέρ - Εφές, παρακολουθήστε το Ερυθρος Αστέρας - Παρτιζάν. Στο ΟΑΚΑ έγιναν ελάχιστα έως και καθόλου πράγματα συγκριτικά με τα όσα είδαμε στα τρία ματς. Και την "πλήρωσε" ο Κώστας Ρήγας, στον οποίο είπε ο Αταμάν: "Αφήστε μας να το κάνουμε όπως ο Ολυμπιακός"! 

Οι αθλητές του Ερυθρού Αστέρα ήταν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις στον τελικό κυπέλλου με τη Παρτίζαν και δεν βγήκαν στο παρκέ για να πάρουν τα μετάλλια τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο τελικός κρίθηκε στη τελευταία φάση μετά από δυο βολές του Λεντέιλ, ύστερα από φάουλ του Μπαρόν.

Στη γου σου της ΟΔΚΕ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα: ΟΧΙ ξένοι διαιτητές στα πρωταθλήματα. Όχι για λόγους εθνικούς αλλά λόγω της ποιότητας και του υψηλού επιπέδου. Αλήθεια, να μας πουν όλοι όσοι αμφισβητούν τους Έλληνες ρέφερις: Αν το κόψιμο και το φάουλ στο ματς Μπάρτσα- Ρεάλ γινόντουσαν στην Ελλάδα, τι θα γινόταν; Μπορεί να φανταστείτε το αποτέλεσμα;   



Ισπανούς ή Τούρκους διαιτητές θέλετε στα ματς της Α1; (Έλληνες και πάλι Έλληνες...) Reviewed by THE REFEREES on 3:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.