Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλα όσα έγιναν στη γου σου της ΟΔΚΕ!!! (ποιοι αντέδρασαν, τι αποφασίστηκε...)

Αφήσαμε να πέσει η σκόνη από τη γου σου και σας παρουσιάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να μάθετε.

Η συνέλευση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για να πάει καλά ο χρόνος, που ήταν προσφορά του Γιώργου Καρότση μέλος της ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ που εργάζεται στο Απολλώνιο. Τυχερός ο σύνδεσμος Χίου και ο Βαλάντης Κοντίλης, που πήρε το φλουρί. 

Προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό και ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής ανέγνωσε το πρακτικό. Παρούσα όλη η εξελεγκτική επιτροπή και συγκεκριμένα, οι Ηπιώτης, Μουζάκης και Δραμεσιώτης.

Όλοι αποδέχθηκαν ότι τα έξοδα όχι, μόνο έγιναν με σύνεση αλλά το δου σου έχει δώσει "αίμα", ώστε να πάει καλά. Εγκρίθηκε, λοιπόν, παμψηφεί και μόνο ο Δημήτρης Μιχέλης είπε ότι δεν έχει πάρει αναλυτική κατάσταση με τα γραμμάτια εξόδων, αλλά όλοι το είχαν πάρει και τελικά αποδέχθηκε ότι μάλλον δεν το διάβασε.

Στο διοικητικό απολογισμό, ο οποίος κι αυτός εγκρίθηκε παμψηφεί, έγινε εκτενής αναφορά στην προσπάθεια του δου σου για τον ΕΦΚΑ, το εργόσημο στους διαιτητές Α1, που δεν υπέστησαν καμία μείωση αλλά και στην αποφυγή του εργόσημου στις άλλες κατηγορίες. Τεράστιες επιτυχίες που προήλθαν από  συνεργασίες με όλους τους φορείς και την ΕΟΚ, αλλά και τους κριτές. Τέλος, όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα ανοιχτό όταν είδαν ότι το χρέος της ΟΔΚΕ έπεσε από τα 31.800 ευρώ στα 6.900!! Και αναμένεται να μηδενιστεί φέτος...

Οι σύνδεσμοι ακούγοντας και διαβάζοντας κάποια δημοσιεύματα, κατέληξαν σε κοινή ΑΠΟΛΥΤΗ απόφαση ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούν κανένα ξένο διαιτητή και σε κανέναν αγώνα ανεξαρτήτου κατηγορίας. Επιπλέον δεν δέχονται και καταδικάζουν οποιαδήποτε αναφορά σε προσωπικό επίπεδο κατά διαιτητών και μελών επιτροπών, που είναι μέλη της ΟΔΚΕ.

Έγινε αναφορά στις επιστολές που στάλθηκαν μέσω συνδέσμων τους, από τους Γερακίνη και Φακίτσα, οι οποίες ανέφεραν να γίνει θέμα στην γενική συνέλευση γιατί δεν ορίζονται μετά την αγωγή που κατέθεσαν στην ΕΟΚ τον Ιανουάριο του 2019. 

Το λόγο πήρε ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΟΚ, Άγγελος Καραχάλιος και αναφέρθηκε στην πρόταση αποπληρωμής των οφειλομένων. Πρόταση που τελικά πήρε υπόσταση από την προσπάθεια του ΔΣ της ΟΔΚΕ, που από την πρώτη ημέρα που εξελέγη παλεύει για αυτό το θέμα αλλά και την θετική διάθεση της ΕΟΚ να λυθεί το θέμα. Η μόνη μείωση που θα προέλθει στα οφειλόμενα θα προέλθει από το ποσό των αγωγών που έχουν καταθέσει οι διαιτητές στην ΕΟΚ για τα οφειλόμενα.

Όλοι οι σύνδεσμοι αποδέχτηκαν ότι τελικά υπάρχει κάποια λύση μετά από χρόνια σε ένα τεράστιο ζήτημα για το οποίο η προηγούμενη διοίκηση της ΟΔΚΕ απλά αδιαφόρησε. Οι σύνδεσμοι έπρεπε να εξουσιοδοτήσουν την ΟΔΚΕ να συντάξει πρακτικό με την ΕΟΚ που θα περιλαμβάνει την διαδικασία αποπληρωμής των οφειλόμενων. Και αυτό από μόνο του είναι τεράστια επιτυχία γιατί πλέον θα είναι καταγεγραμμένη η διαδικασία αποπληρωμής αλλά και η αποδοχή ότι τα ποσά θα αποπληρωθούν από την ΕΟΚ! 

Μόνο ο σύνδεσμος Θεσσαλονίκης (πάλι), εξέφρασε ενδοιασμούς αλλά τελικά συμφώνησε και όλοι οι σύνδεσμοι σαν μια οικογένεια αποδέχτηκαν την πρόταση.
Όλα όσα έγιναν στη γου σου της ΟΔΚΕ!!! (ποιοι αντέδρασαν, τι αποφασίστηκε...) Reviewed by THE REFEREES on 3:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.