Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιες ομάδες διαμαρτύρονται για τα διαιτητικά σφυρίγματα...

Αιχμηρή ήταν η ανακοίνωση-διαμαρτυρία του προέδρου του Γ.Σ. ...Αυλίδας, Ανδρέα Ιωαννίδη, για το ματς της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς και τη διαιτησία του Ζάχου. "Η διαιτησία του Ζάχου ξεπέρασε κάθε όριο, εδώ δεν μιλάμε για ψίχουλα προς μια ομάδα, μιλάμε για ολόκληρη την φρατζόλα…", έγραψε και καταλήγει: 

"Μόνο που αυτή την φορά ο τρόπος ήταν ξεδιάντροπος και χυδαίος , ο Ζάχος δεν φόρεσε καν γάντι… ήρθε στο γήπεδο να μας κερδίσει και το κατάφερε. Με την «διαιτησία» εξέθεσε και τον πρώτο διαιτητή εθνικών κατηγοριών Κοτσιμπό , ο οποίος πρέπει να πέρασε ένα από τα πιο δύσκολα απογεύματα της χρονιάς καθώς ένας ομολογουμένως μετριότατος διαιτητής τοπικών κατηγοριών του πήρε την σφυρίχτρα. Το μόνο παράπονο προς τον Κοτσιμπό είναι ακριβώς αυτό , ότι δεν μπόρεσε να σταματήσει το παραλήρημα του Ζάχου, και έτσι είναι και αυτός σε ένα μέτρο συνένοχος"!!!


  • Η Ολύμπια γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό και η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση που εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία των Κομνηνόπουλου – Παπαδοπούλου!!!


  • Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε στα Γρεβενά από τον τοπικό και πρωτοπόρο στη βαθμολογία Πρωτέα, αλλά τα "ρίχνουν" σε διαιτητές και γραμματεία για το καθοριστικό τρίτο δεκάλεπτο. Διαμαρτύρονται ότι δόθηκε αυστηρή τεχνική ποινή στον Μπόγδανο, ενώ στη συνέχεια δόθηκε αντιαθλητικό φάουλ εις βάρος του Στύλλα. 
Ποιες ομάδες διαμαρτύρονται για τα διαιτητικά σφυρίγματα... Reviewed by THE REFEREES on 7:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.