Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η αξιολόγηση των ρέφερις στις αναμετρήσεις της Α2!!! (τι έγινε σε Αγιά, Μαρούσι και Καβάλα...)

Κρίσιμα και δυνατά ήταν τα παιχνίδια που διεξήχθησαν χθες Σάββατο. Οι Γκρίζοι Λύκοι ήταν στα γήπεδα και είδαν τις διαιτητικές τριάδες. Πάρτε χαρτί και στυλό...
και ξεκινάμε:

Αγ. Παύλου Καλ. 17.00 Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου-Διαγόρας Δρυοπιδέων Ξενικάκης-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Δροσόπουλος)
Εξαιρετική ήταν η διαιτησία σε ένα δύσκολο ματς, με δύο δύσκολους προπονητές. Δεν άνοιξε στόμα, δεν βγήκε μιλιά και κυρίως, κύλησαν όλα ομαλά. 

Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Αμύντας Πουρσανίδης Κ.-Σιμητόπουλος-Τζίμα (Κηπουρίδης)
Πολύ καλοί ήταν οι ρέφερις στην Καστοριά, δεδομένου ότι υπήρχε η εμπειρία. Ο Κώστας Πουρσανίδης, πάντως ήταν επηρεασμένος από το ματς Κολοσσός - Λαύριο, όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά. 

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Εθνικός Μαλαμάς-Ρίζος-Χριστινάκης (Θεοδοσόπουλος)
Εύκολο ήταν το έργο των Κρητικών, με τον πρώτο διαιτητή να ...σκέφτεται κυρίως τον τελικό γυναικών στην ιδιαίτερη πατρίδα του παρά το ματς της Α2...

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ψυχικό Θεονάς-Τσώνος-Πολυχρόνης (Ελευθεριάδης)
Δέκα πόντους μπροστά πήγαινε το Ψυχικό, αλλά τελικά ηττήθηκε. Ουδείς από τις ομάδες παραπονέθηκε και η διαιτησία πέτυχε στο έργο της. Η τριάδα πέταξε έξω από το γήπεδο οπαδό, που δημιουργούσε προβλήματα. 

Νεάπολης 17.00 Ερμής Αγιάς Λάρισας-Καρδίτσα Λόρτος-Καλογερόπουλος Λ.-Θεοδώρου (Μηναρετζόπουλος)
Αν και η Αγιά ξεκίνησε με ...σβηστή μηχανή, εν τούτοις, πήγε το παιχνίδι στο ντέρμπι. Κατ' αρχάς, υπήρξε θέμα συνοχής της τριάδας και ομοιομορφία. Χαρακτηριστική φάση αυτή όπου ο Καλογερόπουλος σφυρίζει φάουλ και ο Διαμαντής τζάμπολ, υπερισχύοντας ο πρώτος ρέφερι! Από εκεί και πέρα, τα σφυρίγματα ήταν αρκετά καλά, με εξαίρεση ένα φάουλ στο τέλος που δόθηκε υπέρ της Καρδίτσας από τον Λόρτο ενώ στη συνέχεια της φάσης δόθηκε ορθά τεχνική ποινή στον Κόμματο, ο οποίος αποβλήθηκε. Δείτε την στο 7.20 του βίντεο.
Μεσολογγίου 16.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Ιπποκράτης Ψαριανός-Τσολάκος-Καρπάνος (Πατσαντζόπουλος)
Ούτε που ...ίδρωσαν οι διαιτητές, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη.

Νίκαιας Πλάτων 17.00 Ιωνικός Ν.-Ηρακλής Παπαπέτρου-Τζαφλέρης-Παντελίδης (Άκελ)
Για το κατ' ευφημισμό ντέρμπι, τα γράψαμε (πατήστε εδώ). Διαιτητές ήταν οι Παπαπέτρου, Τζαφλέρης και Παντελίδης, οι οποίοι μοίρασαν ακόμα και τα κουκούτσια.

Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Κόροιβος Παγώνης-Ταρενίδης Στ.-Ξέρας (Μπρίγκος)
Προεξάρχοντος του Λαρισαίου, οι ρέφερις κράτησαν το παιχνίδι και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Δόθηκαν οι απαραίτητες τεχνικές ποινές ως ντέρμπι κι όλα κατέληξαν καλά. 
Η αξιολόγηση των ρέφερις στις αναμετρήσεις της Α2!!! (τι έγινε σε Αγιά, Μαρούσι και Καβάλα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.