Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαιτητικά ειδησάρια: Η υπόσχεση Συμεωνίδη, το κατάβρεγμα διαιτητή και οι παλιοί που επέστρεψαν....

Οι Γκρίζοι Λύκοι γράφουν καθημερινά πολλά θέματα και ίσως, κάποια απ' αυτά να μην είναι απόλυτα σωστά. Ένα απ' αυτά...
είναι ότι ο Στέλιος Συμεωνίδης πρότεινε στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο τη διεξαγωγή του επιμορφωτικού σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή και του ΕΣΑΚΕ.

@Όπως γράφτηκε, του ζήτησε το ποσό των 5.000 ευρώ, ώστε να συνεισφέρει και η λίγκα αφού θα κληθούν και οι προπονητές και παράγοντες για να συμμετέχουν. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον ΕΣΑΚΕ, ουδέποτε ο γενικός συντονιστής της ΚΕΔ έθεσε το θέμα στον Γαλατσόπουλο και ούτε ζήτησε χρήματα.

@Ο Στέλιος Συμεωνίδης έχει δεσμευθεί στη διοίκηση της ΟΔΚΕ ότι θα καταβάλει 8.000 ευρώ για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης και επειδή πάντα κρατάει τις υποσχέσεις του, θα περιμένουμε να δοθεί το συγκεκριμένο ποσό στην ομοσπονδία. Ο Συμεωνίδης άλλωστε, είχε πει στον Κωνσταντίνο Μπούσια: "Το ποσό έχει βγει και σε περιμένει..." 


@Οι Θόδωρος Βιδάλης, Γιώργος Ορφανός και Χρήστος Αντεριώτης φόρεσαν τα διαιτητικά ρούχα και έπιασαν τη σφυρίχτρα. Όλα αυτά στο κλειστό των Βριλησσίων και για καλό σκοπό. Μπράβο...








@Ο Σταύρος Τζίμης είναι από τους ταλαντούχους διαιτητές και από τους αγαπητούς στην ΕΣΚΑΝΑ. Γι' αυτό και θα κατέβει στις εκλογές και βέβαια, θα βγει. Ο Πειραιώτης ρέφερι έκανε το ντεμπούτο του στο ματς Δάφνη Δαφνίου - Ένωση Ιλίου, μαζί με τον "δάσκαλο", Αδριανό Παυλόπουλο. Οι διαιτητές πήγαν άψογα και ο Καλλιθεώτης υποψήφιος σύμβουλος με τον Δημήτρη Κάρναβο, του έλουσε εθιμοτυπικά.












@Στον τελικό του Ολ Σταρ Σταρ της Σπάρτης είδαμε τον Αντώνη Αναστόπουλο, τον Γιάννη Τσιμπούρη και τον Γιώργο Δούβρη. Στη φωτογραφία είναι και το μέλος της ΕΟΚ, Γιάννης Κουτραφούρης. Το Ολ Σταρ Γκέιμ είχε την απόλυτη επιτυχία και άπαντες έφυγαν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα.







Διαιτητικά ειδησάρια: Η υπόσχεση Συμεωνίδη, το κατάβρεγμα διαιτητή και οι παλιοί που επέστρεψαν.... Reviewed by THE REFEREES on 11:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.