Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι επιχειρηματικές εξελίξεις του Σωκράτη Κόκκαλη που θα κρίνουν την είσοδό του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός!!! (που ποντάρει ο επιχειρηματίας...)

Είναι ξεκάθαρο, πλέον και στον πιο ανενημέρωτο Έλληνα φίλαθλο ότι η αιτία της ...σκόνης που σήκωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με την αποχώρηση αλλά και την μη παρουσία στα ματς με τον ΠΑΟ, δεν ήταν ούτε ο Βασιλακόπουλος, ούτε η διαιτησία!!!
Τα εσωτερικά και οικονομικά προβλήματα είναι αυτά που ταλανίζουν την οικογένεια, πολύ περισσότερο μετά τη δικαστική δικαίωση του πατήρ Αγγελόπουλου, γεγονός που έχουν "δέσει τα χέρια" των αδελφών. Σ' αυτή τη δυσμενή κατάσταση μπήκε και ο Γιώργος Βασιλειάδης, ώστε να πουσαριστεί από τους προέδρους στις επικείμενες εκλογές, δεδομένου ότι οι σχέσεις του με το Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ψυχροπολεμικές.     

Και στο βάθος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Kόκκαλης, μετά τη δυναμική επιστροφή του στο διοικητικό τιμόνι της Intralot, μετά βέβαια της Intracom Holdings. Ο όμιλος Kόκκαλη είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι εισέρχεται σε μια φάση συνολικού εταιρικού μετασχηματισμού, γεγονός που αποτυπώθηκε τις τελευταίες δέκα ημέρες και στο ταμπλό του χρηματιστηρίου όπου σημείωσε άνοδο 18,12% (στα 0,945 ευρώ) , η Intrakat 8% (στα 1,35 ευρώ), ενώ η Intralot 7,40% (στα 0,508 ευρώ).

Γιατί θα συνέφερε τον Κόκκαλη να πάρει μια ΚΑΕ; Επίκειται κατάθεση στη Βουλή του νέου νομοσχεδίου για τις μόνιμες άδειες στο online στοίχημα και η Ιντραλότ ετοιμάζεται να δημιουργήσει την κοινοπραξία με τον ΟΤΕ! Υπογραμμίζεται ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου αναμένεται να αποσταλεί για γνωστοποίηση στην Κομισιόν το νομοσχέδιο για τις μόνιμες άδειες online και μετά από τρεις μήνες θα μπορεί να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Ο όμιλος, επίσης, θέλει να μπει δυνατά στην αγορά αθλητικού στοιχήματος στις HΠA, με εκτιμώμενο τζίρο 20 δις!!!  Ο σκοπός είναι να "χτυπήσει" πολυεθνικές εταιρίες, όπως η ITG και η Scientific Games. 
Οι επιχειρηματικές εξελίξεις του Σωκράτη Κόκκαλη που θα κρίνουν την είσοδό του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός!!! (που ποντάρει ο επιχειρηματίας...) Reviewed by THE REFEREES on 9:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.