Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η περίεργη αναβολή του τεστ, οι ανακατατάξεις σε σύνδεσμο και ο διάλογος παραγόντων για τη διαιτησία...

Μια περίεργη διαιτητική υπόθεση διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες, με έναν ρέφερι να μην καταφέρνει...
να περνάει από εξετάσεις.

😁Αξιολογημένος διαιτητής, υψηλής κατηγορίας, από την περιφέρεια έχει κληθεί δύο φορές να περάσει από το τεστ, αλλά μέχρι στιγμή δεν τα έχει καταφέρει. 

🤣Την πρώτη φορά η παρουσία του ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ τη δεύτερη ο ρέφερι ανέβαλε το τεστ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων...

😀Εκλογές έχουμε οσονούπω σε ταλαιπωρημένο σύνδεσμο και ο πρόεδρος δεν μπορεί, πλέον, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για δύο λόγους: Επειδή τα μέλη του δου σου έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί να διοικήσει ορθά και δίκαια και διότι, τα μέλη της τοπικής ΚΕΔ δεν το θέλουν. 

🦁Αναζητείται λοιπόν, η διάδοχη κατάσταση, ώστε ο σύνδεσμος να επανέλθει στις ράγες....

👨Συζήτηση είχαμε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ ενός στελέχους της ΕΟΚ και ενός του ΕΣΑΚΕ. Ο δεύτερος εστίασε την προσοχή του στη διαιτησία και στα όσα συνέβησαν.

🎃Ο πρώτος όμως, ήταν αμετάπειστος: "Στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΟΚ δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα με τη διαιτησία. Συνεπώς, πρέπει εσείς να ψάξετε το θέμα και όχι εμείς..."

🤔Και πραγματικά στη γου σου της ΕΟΚ οι παριστάμενοι αναρωτήθηκαν πως για τα καπρίτσια των παραγόντων του Ολυμπιακού, γίνονται τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις στην Α1. "Αν θέλουν να φύγουν, ας το κάνουν. Διακριτικά και χωρίς να σηκώσουν σκόνη..."

Ο Κύριος Γκρι αποκαλύπτει: Η περίεργη αναβολή του τεστ, οι ανακατατάξεις σε σύνδεσμο και ο διάλογος παραγόντων για τη διαιτησία... Reviewed by THE REFEREES on 8:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.