Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι διαιτητές θεωρούνται το μέγα πρόβλημα του μπάσκετ!!! (ποια πρέπει να είναι η λίστα των προβλημάτων...)

Στην Ελλάδα υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία και τους διαιτητές...
αλλά μην νομίζετε ότι αυτό δεν συμβαίνει και στο ΝΒΑ. Η διαιτησία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και είναι συνήθως τα εξιλαστήρια θύματα της ανικανότητας προπονητών, παικτών και παραγόντων.

Στο poll της ιστοσελίδας «The Athletic», 58 ενεργοί παίκτες της λίγκας απάντησαν στο ερώτημα για το ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του πρωταθλήματος. Το 29,3% απάντησε περί διαιτησίας, λέγοντας ότι δεν είναι ίδια τα κριτήρια με τα οποία σφυρίζουν, ενώ προστατεύονται οι σταρ. Επίσης αναφέρθηκαν στα εύκολα σφυρίγματα και στην κακή συμπεριφορά ορισμένων ρέφερι κατά των παικτών.

Μόλις το 13,7% απάντησε πως προβληματίζεται περισσότερο από τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών και ακολούθησαν ως επιλογές τα social media με 5,2% και οι πολλοί παίκτες πολύ μικρής ηλικίας που μπαίνουν στο πρωτάθλημα με 3,4%.

Στην Ελλάδα από την άλλη, το υπ' αριθμόν 1 πρόβλημα είναι οι παράγοντες - πρόεδροι και το δεύτερο οι οπαδοί. Τρίτο πρόβλημα στο ελληνικό μπάσκετ είναι οι μάνατζερς και τέταρτο οι ...παρολιτζήδες!!! Οι διαιτητές, θεωρητικά, παραμένει πολύ χαμηλό πρόβλημα...




Οι διαιτητές θεωρούνται το μέγα πρόβλημα του μπάσκετ!!! (ποια πρέπει να είναι η λίστα των προβλημάτων...) Reviewed by THE REFEREES on 3:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.