Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Νόμιμη η σύνθεση της ΚΕΔ έκρινε το ΑΣΕΑΔ!!!

Μεγάλη δικαίωση για τους Γκρίζους Λύκους, οι οποίοι έγραψαν από την πρώτη στιγμή ότι το ΑΣΕΑΔ θα απορρίψει την προσφυγή του ΟΣΦΠ!!!
Είχε ζητήσει να κηρυχθεί άκυρη η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League, στην οποία είχε συμπεριληφθεί ο Τάκης Αναστόπουλος λόγω ελλιπής συνθέσεως.

Είχε αναφέρει ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία των μελών της ΚΕΔ, αλλά και το ΑΣΕΑΔ τους διέψευσε.


Για να θυμίσουμε λοιπόν, τι έγραφαν οι Γκρίζοι Λύκοι για το θέμα:

Πριν από 11 ημέρες αποκαλύπταμε υπό τον τίτλο Τα πρακτικά της ΚΕΔ στα χέρια των μελών του ΑΣΕΑΔ!!! (τι αναφέρεται...)Τα μέλη της ΚΕΔ ύστερα από επιθυμία του προέδρου του ΑΣΕΑΔ, έστειλαν τα πρακτικά απ' όπου διαπιστώνεται ότι το παρών στη συνεδρίαση έδωσαν οι Συμεωνίδης, Κορομηλάς και Ταβουλαρέας. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα πλειοψηφίας της επιτροπής...



Πριν από 15 ημέρες υπό τον τίτλο Τα πρακτικά της ΚΕΔ ζήτησε ο πρόεδρος του ΑΣΕΑΔ!!! (τι θα κάνουν οι διαιτητοπαράγοντες...) γράφαμε: Στα πρακτικά εμφανίζεται ξεκάθαρα ο Συμεωνίδης, ο οποίος ούτως ή άλλως ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ και θα καταγράφεται η ψηφοφορία για την παρουσία του Αναστόπουλου στην κλήρωση. Άρα, δεν συντρέχει και λόγος ακύρωσης της αγωνιστικής, κάτι που μάλλον γνωρίζει και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.


Πριν από 21 ημέρες υπό τον τίτλο Εξώδικα στην ΚΕΔ έστειλαν σήμερα οι Αγγελόπουλοι!!! (σε παγίδα τους έριξαν και πάλι οι συμβουλάτορες...) γράφαμε μεταξύ άλλων: Ξαναέπεσαν σε παγίδα, αφού η διαδικασία ήταν νομότυπη, δεδομένου ότι συμμετείχαν και τα τρία μέλη της ΚΕΔ. Ο νόμος μιλάει για τριμελή ή πενταμελή επιτροπή και η ΕΟΚ λειτούργησε με νόμιμο τρόπο.
Νέα μεγάλη επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Νόμιμη η σύνθεση της ΚΕΔ έκρινε το ΑΣΕΑΔ!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.