Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Στον Εισαγγελέα ο Βασιλειάδης, για εξηγήσεις ο Σχινάς!!! (η ΟΔΚΕ αναλαμβάνει δράση...)

Το πρόβλημα του μπάσκετ εντοπίζεται στο γεγονός ότι είναι "ξέφραγο αμπέλι". Βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του για τη διαιτησία...
Η ανεκτικότητα της ΟΔΚΕ προφανώς, λαμβάνεται ως αδυναμία ή ακόμα και αδιαφορία, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Συνεχώς η διοίκηση της ΟΔΚΕ στέλνει τους παράγοντες στον αθλητικό δικαστή, αλλά ουδείς τιμωρείται πλην δύο - τριών περιπτώσεων. 

Τα όσα αβάσιμα είπε ο Βασιλειάδης του Πρωτέα σίγουρα, θα σταλούν στον αθλητικό Εισαγγελέα, όπου θα κληθεί να τα αποδείξει. Η ομοσπονδία θα κάνει το αυτονόητο, όμως και ο Εισαγγελέας οφείλει να διερευνήσει τα όσα είπε και να τον τιμωρήσει παραδειγματικά εφόσον δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Ας μας πει για το στοίχημα που παίζεται στην Α1 γυναικών και ποιοι είναι πίσω και μπροστά απ' αυτό. Ας μας πει πως στήθηκε το ματς με τον Σπόρτιγκ. Ας μας δώσει λεπτομέρειες και στοιχεία, διότι μέχρι στιγμής τα όσα ειπώθηκαν είναι αβάσιμα. 

Αλλά και ο Τόμι Σχινάς θα κληθεί μετά τις εκλογές για εξηγήσεις για τα όσα είπε. Το ηχητικό ντοκουμέντο είναι στη διάθεση των μελών της ΟΔΚΕ και αναμένουν τις εξηγήσεις. 
Οριστικό: Στον Εισαγγελέα ο Βασιλειάδης, για εξηγήσεις ο Σχινάς!!! (η ΟΔΚΕ αναλαμβάνει δράση...) Reviewed by THE REFEREES on 10:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.