Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέα μεγάλη αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων: Σοβαρές εξελίξεις στο Αιγάλεω!!!

Σήμερα στις 8 το πρωί οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν ένα μεγάλο και απρόβλεπτο θέμα: Το Αιγάλεω έχει σοβαρά προβλήματα και δεν αποκλείεται να μην παίξει στην Β' εθνική!!!
Υπό τον τίτλο Απίστευτες ειδήσεις: Στο "χείλος του γκρεμού" δύο ομάδες που ανέβηκαν "αέρα"!!! (ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες...) σας αποκαλύψαμε τη μεγάλη είδηση και για το Αιγάλεω.

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα με το δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας Basketa, η οποία μας μετέφερε τις πληροφορίες:


Το Αιγάλεω αποτέλεσε μια από τις ομάδες που τα προηγούμενα δυο χρόνια πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία, φτάνοντας στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α’ ΕΣΚΑ,  αλλά και σε ένα κύπελλο της ίδιας ένωσης.

Στο «Σίτι» η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα, με τον Δημήτρη Λιόγα να επιστρέφει στο «Στ.Βενέτης» και τον Βαγγέλη Τζόλο να αποτελεί την πρώτη προσθήκη, αλλά το κλίμα εφορίας ήρθε να χαλάσει από τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα οι εξελίξεις στο Αιγάλεω είναι σοβαρές, το οποίο δεν θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο, και σίγουρα θα προσπαθήσει να αγωνιστεί με ένα περιορισμένο μπάτζετ στην κατηγορία, έχοντας πλέον άλλους στόχους. Έτσι, οι συμφωνίες που είχαν υπογραφεί δεν ισχύουν, με όλα να είναι στον αέρα, και το μέλλον να είναι ζοφερό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πλέον, ελεύθερος είναι ο Δημήτρης Λιόγας, ένας προπονητής που διέπρεψε την περσινή σεζόν με το Παγκράτι, καταφέρνοντας να το φέρει στην 4η θέση της Β’ Εθνικής, και έχοντας 15-0 στην έδρα του, σε μια εξαιρετική σεζόν.
Νέα μεγάλη αποκάλυψη των Γκρίζων Λύκων: Σοβαρές εξελίξεις στο Αιγάλεω!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:38 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.