Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το μέγα λάθος που κάνουν οι διαιτητές στις εθνικές κατηγορίες!!! (τι έχει υποπέσει στην αντίληψη των παραγόντων διαιτησίας...)

Τα εθνικά πρωταθλήματα μόλις έχουν ξεκινήσει και έχει γίνει μια σημαντική διαπίστωση από τους παράγοντες διαιτησίας, η οποία πρέπει όπως και δήποτε να προσεχθεί. Και μάλιστα ιδιαίτερα...

Οι ομάδες που διαθέτουν μια αγωνιστική ποιότητα - κοινώς πρόκειται για τεχνικές ομάδες -  αδικούνται κατάφωρα σε περίπτωση την οποία αγωνίζονται μ' αυτές που έχουν μια σκληρότητα στο παιχνίδι τους. Οι διαιτητές λοιπόν, δείχνουν ανοχή στις σκληροτράχηλες ομάδες εις βάρος του θεάματος και τελικά του ίδιου του μπάσκετ.

Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ότι ανέχονται το σκληρό παιχνίδι, τα σκληρά μαρκαρίσματα και τελικά δέχονται τις έντονες διαμαρτυρίες χωρίς να επιβάλλουν ποινές. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν, διότι προέχει η προστασία του αθλήματος.

Το μέγα λάθος που κάνουν οι διαιτητές στις εθνικές κατηγορίες!!! (τι έχει υποπέσει στην αντίληψη των παραγόντων διαιτησίας...) Reviewed by THE REFEREES on 2:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.